ArtikkelitRavintolat

Treffipub – lunastaa lupaukset myös lounaalla

Treffipubin uudesta syntymästä on muutamia vuosia ja tänä aikana tuskin kukaan helsinkiläinen on voinut välttyä kuulemasta ylistäviä arvioita tästä ravintolasta. Kuka olisi uskonut, että itähelsinkiläiseen kortteliravintolaan matkustetaan pitemmältäkin. Treffin burgerit asettivat aikanaan kriteerit ravintoloiden premium-hampurilaisille, mutta Treffipub on paljon muutakin loistavaa burgeria. Me kävimme testaamassa tällä kertaa suuressa suosiossa olevan Treffipubin lounaan.

Treffipubin lounas on sekoitus kotiruokaa ja fuusiokeittiötä

Treffin lounas hakee makuvaikutteensa ympäri maailmaa. Teemat vaihtuvat noutopöydässä päivittäin. On pohjoisen Euroopan tyyliin punajuurikeittoa, lihamureketta, puolukkaa ja kääryleitä. Seuraavana päivänä ollaankin kallellaan lähi-idän makuihin; currylla maustettua kanakeittoa, harissakastiketta häränrinnalle, minttujogurttia, couscous-salaattia ja falafeleja.

Treffipub savusellerikeitto
Kermainen savusellerikeitto ja tuoretta focacciaa.

BBQ-perjantai nimenä valaisee jo tarjontaa; grillimakkaraa, bugeria, cola-kastiketta ja ranskalaisia.

Testipäivänä oli tarjolla alkuun savusellerikeittoa, jossa upea paahdetun sellerin, voin ja kerman aromi. Rohkea pippuri, kuten pitääkin. Täydellinen lämmittäjä nuhjuisena marraskuun päivänä. Sen seurana löytyi uunituoretta focacciaa sekä kokojyvästä tehtyä ciabattaa.
Pääruokana grillattua merilohta, oikeasta perunasta tehtyä Dijon-muusia sekä remouladekastiketta. Lohessa oikeaoppinen suola ja hyvä kypsyys. Muusi oli paksua ja maukasta. Tällaista ei saa valmiista jauheista tai ”50/50” ratkaisuista tehtynä. Niin ikään remouladekastike maistuu keittiön omalle näkemykselle, eikä valmiille tukkutorin purkille.

Treffipub salaatti
Salaattipöydän antimia.

Aktiivinen henkilökunta huoltaa buffetia ahkerasti, joten ruokavaunu pysyy tyylikkään siistinä ja houkuttelevana, vaikka lounasaikaan ravintola on koko ajan täynnä asiakkaita.

Treffipub, Herttoniemi lounaslista

Suomen parhaita kortteliravintoloita

Lounaan lisäksi Treffipub tarjoaa makuja ja ravintolaelämyksiä aina myöhäiseen iltaan asti. Treffipub panostaa laaturavintolan tavoin myös juomapuoleen; todennäköisesti Itä-Helsingin parhaat cocktailit löytyvät juuri Treffipubista. Mielenkiintoisia olutmerkkejä löytyy listalta useampiakin. Myös suomalaisten pienpanimoiden oluita ja Kuuran siideriä. Hanatuotteita saa 0,33l annoksina, joka onkin riittävä koko esimerkiksi lounaalla. Jos oikein haluat juhlistaa, niin viinilistalta voi poimia pullon Dom Perignonia.

Treffipub lohta ja perunamuusia
Lohessa on makua, samoin oikeasta perunasta tehdyssä muusissa.

Treffipubin TCB-burgerin lisäksi myös muut hiilellä grillattavat liharuoat ovat suuressa suosiossa sekä erilaiset kahdelle jaettavat lankut, joiden runsaudesta useat ravintolan Instagram-tilillä olevista kuvista kertovat.

Treffin sunnuntaibrunssit ovat jo käsite koko pääkaupunkiseudulla. Vaihtuvalla maa-teemalla pyörivät brunssit ovat ylenpalttisen runsaita. Italia-brunssilla herkutellaan muun muassa espressolla maustetulla tattikeitolla, buffalomozzarellalla, pestolla maustetulla perunasalaatilla, sitruspaahdetulla lohella, osso buccolla ja risotolla. Italia ei olisi Italia, jos tarjolla ei olisi myös juustoja ja jälkiruoaksi tiramisua.

Tapas-brunssilla nautitaan tietysti Espanjan keittiöstä, mukaan lukien gazpachoa, chorizoa, paellaa ja iberico-possua.

Treffipub on lunastanut paikkansa helsinkiläisellä ravintolataivaalla panostamalla laatuun. Harva ravintola ydinkeskustan ulkopuolella pystyy houkuttelemaan kokkeja keskustan huippuravintoloista omaan keittiöönsä, mutta Treffipubin keittiössä paistelee useampikin maineikas kokki. Juuri kokkien tason ja ystävällisen salin ansiosta Suomen parhaimpiin lukeutuva kortteliravintola pitää asiakaskuntansa tyytyväisenä kerta toisensa jälkeen.

treffipub.com

Artikkeli on tehty yhteistyössä ravintolan kanssa.

Last Updated on 4 kesäkuun, 2022 by Flavorado

You might also like:

KarlJohan – legendaarinen bistro

Flavorado Tech

Ragu – uutta, freesiä ja erinomaista

Flavorado Tech

Makalu – Malmin klassikko

Flavorado Tech

Jätä kommentti

FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More