Meistä

Flavorado

Flavorado = El Dorado of Flavor

Flavorado-logo-slogan-EN-2022

Haluamme kannustaa lukijoitamme halaamaan makumaailmaa. Ylistämään “Flavoria”. Ruoan makua. Hyvän viinin, oluen ja cocktailien makuja. Makua matkakohteista, ruokamarkkinoista tai viinitiloista, joissa kannattaa vierailla. Uusien keittiöiden ja ravintoloiden makuja. Haluamme kannustaa onnistumaan kotikeittiössä sekä rohkaista uusien ruokakokemusten ja juomien löytöretkellä.

Historia

Vuodesta 2004 olemme rakentaneet yhtä Suomen suosituimmista ruoka- ja viinisivustoista nimeltä Reseptitaivas. Parhaimmillaan meillä on ollut yli 60 000 uniikkia kävijää viikossa. Se on merkittävä määrä 5 500 000 asukkaan Suomessa. Pienen yksityisen median oli mahdollista haastaa isommat ketteryydellä ja omaksumalla uusia teknologioita.

Tämä kulinaarinen tietämys, yhdistettynä nykyaikaisiin verkkotekniikoihin – olemme nyt valmiit laajentamaan ympäri maailmaa. 

Vuonna 2022 päätimme ottaa pitkään harkitun ison askeleen ja alkaa kääntämään sisältöä myös Englanniksi. Muutos ei ollut vain kielellinen, vaan domain sekä nimi oli myös kansainvälistettävä.

Näin syntyi Flavorado.com

Ja sen matka on vasta alussa. Uusia kirjoittajia ja sisältöjä haetaan nyt maailmanlaajuisesti. Uusia tekniikoita ja alustoja tutkitaan, testataan ja lisätään: Koneoppiminen, tekoäly, avatar-teknologia, metaversumi ja esineiden internet. Nämä luovat lähitulevaisuudessa täysin uusia tapoja tavoittaa lukijamme ja palvella heitä jokapäiväisellä makumatkallaan.

Uskomme muun muassa, että loppujen lopuksi on jääkaappisi tehtävä käydä ostoksilla ja kertoa mitä on illalliseksi. Viinikaappisi voi toimia viinihankkijana ja kouluttajanasi. Metaversumin avatar toimii oppaanasi vieraassa kaupungissa ja johdattaa juuri sinulle sopiviin ravintoloihin.

Toimitus

Huawei-yhteistyö

FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More