ArtikkelitRavintolat

Platz – Italialaista Rottermannin korttelissa

tallinnan_ravintolat_platz_kananpoika-550x336

Rottermannin kortteliin on kehittynyt mukava ravintolakeskittymä. Näistä nousee edukseen mm. Italialainen Platz, jonka lounaan kävimme testaamassa.

Ravintola Platz
Roseni tn 7, Tallinna

Rottermannin kortteleiden kävelykaduille on ilmestynyt erinomainen viihtymisalue, josta löytyy paljon ravintoloita ja lounge-terasseja. Korttelit sijaitsevat Viru-keskuksen ja sataman välissä, eli aivan Tallinnan ytimessä. Ravintola Platz on vanhassa kivimakasiinissa ja se on uudistettu sisältä todella viihtyisän näköiseksi. Holvikaaria ja trendikkäitä kalusteita. Ravintola on varsin iso, kahdessa salissa, joten tilaa varmasti riittää illallakin.

Ideana oli testata paikan yleistä tasoa, joten otettiin jotain lounaslistan ulkopuoleltakin. Tarjoilija tuli nopeasti – ruossa sitten kestikin yli puoli tuntia.

Vuohenjuustosalaatti 5€

Salaatti oli tuoreen raikas ja siinä oli käytetty laadukasta vadelmabalsamicoa. Kooltaan se vaan oli kovin vaatimaton.

Päivänpasta 9€

Possunlihaa ja kermaa sisältänyt pasta oli myös perushyvä mutta sekin oli yllättävän pieni kooltaan – varsinkin kun hintaa oli roiskaistu ysi.

Kevätkananpoikaa linnunmaksamoussella 13,50€

tallinnan_ravintolat_platz_kananpoika-550x336

Kananpoika oli erinomainen. Rapea päältä ja vielä mehut tallella. Se oli täytetty upealla linnunmaksa-yrtti moussella. Lautasen reunalla oli todella upeaa ja makeaa bataattipyreetä.

Vähän kaksijakoinen tunnelma jäi ravintola Platzista mutta kyllä täällä täytyy käydä kokeilemassa illallinen joskus. Sittenhän tuon näkee mikä paikan taso oikeasti on? Jos jollain on kokemuksia niin jätä kommenttisi alla olevasta lomakkeesta.

Teksti ja kuvat: Janne Suomi

Last Updated on 5 huhtikuun, 2024 by Flavorado

You might also like:

Rataskaevu 16 – bistro vanhankaupungin sydämessä

Flavorado

Ravintola Cru – Bocuse d’Or ainesta

Flavorado

Olutmatkailijan Tallinna – parhaat gastropubit ja baarit

Flavorado

Jätä kommentti

FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More