KasvisruoatLisukeMaailmaNopeatReseptilajiReseptitVähähiilihydraattiset

Paahdettu kukkakaali

Paahdettu kukkakaali

Tämän jälkeen kukaan ei enää voi vähätellä “kukkista”. Paahdettu kukkakaali parmesaanikuorella on mahtava ja helppotekoinen lisuke liharuoille. Se käy erinomaisesti myös noutopöytään.

Paahdettu kukkakaali

Paahdettu kukkakaali

Tulosta Lisää listalle
Reseptilaji: Lisuke
Keittiö: Maailma
Annokset: 4
Anna äänesi kuulua, paina tähtiä.

Ainekset

  • 1 kukkakaali
  • oliiviöljyä
  • 2 kouraa parmesaania raasteena
  • suolaa ja pippuria

Kokkausohje

  • Laita uuni lämpenemään 200C asteeseen. Paloittele kukkakaali. Raasta parmesaani.
  • Laita uunipellille leivinpaperi ja levittele kukkakaalit sen päälle. Lorauta oliiviöljyä, sekä suolaa ja pippuria reippaasti ja sekoita niin, että jokainen kukkakaalin pala on öljyn peitossa. Ripottele raastettu parmesaani kukkakaalien päälle.
  • Paahda kukkakaalia ensin vartin verran 200C asteessa, nosta sitten uunin lämpö täysille tai käytä grillivastuksia ja kypsennä 5-10 minuuttia lisää. varo ettei kärähdä, mutta kunnon väri pitää olla pinnassa kuitenkin. Paahdettu kukkakaali saa olla pehmeä sisältä ja rapea ulkopinnastaan.
  • Jäähdytä paahdettua kukkakaalia uunin jälkeen pari minuuttia. Sen voi nauttia myös kylmänä, esimerkiksi noutopöydästä.
Onko sinulla resepti?Jaa se maailmalle! Erityisesti ravintoloiden ja bloggareiden kannattaa hyödyntää tämä mahdollisuus. Lue lisää. Jätä resepti

Last Updated on 29 huhtikuun, 2022 by Flavorado

You might also like:

Naurista ja pekonia

Flavorado

Kukkakaalipyre

Flavorado

Kukkakaaligratiini

Flavorado

Jätä kommentti

FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More