LisukeMaailmaReseptit

Litistetyt uuniperunat

Litistetyt uuniperunat

Litistetyt uuniperunat ovat erinomaisen rapea lisuke herkullisten lihapullien kaveriksi. Tai tee niin kuin Jamie Oliver, ja tee nämä perunat hanhen paistoliemessä. Vinkki: Jamie Oliver kypsensi nämä perunat ritilällä kypsyvän hanhenpaistin alla, jolloin perunat imivät itseensä kaikki hanhen paistimehut. Ei näyttänyt hullummalle sekään!

Litistetyt uuniperunat

Litistetyt uuniperunat

Tulosta Lisää listalle
Reseptilaji: Lisuke
Keittiö: Maailma
Valmisteluaika: 20 minuuttia
Kokkausaika: 15 minuuttia
Kokonaisaika: 35 minuuttia
Annokset: 4
Anna äänesi kuulua, paina tähtiä.

Ainekset

  • 8 melko pientä jauhoista perunaa
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl voita
  • suolaa ja valkopippuria

Kokkausohje

  • Kuori perunat ja keitä viisi minuuttia, jolloin vain perunoiden pinta kypsyy ja “nukkaantuu”. Kuivaa ja jäähdytä hetki.
  • Uuni 175C asteeseen (ei yli koska voi alkaa tummua sitä kuumemmassa).
  • Laita uunivuokaan oliiviöljyä ja voita. Pyörittele perunat huolellisesti rasvassa ja mausta.
  • Paista perunat kypsiksi uunissa, noin puoli tuntia. Nosta vuoka ylös ja purista perunoita litteämmäksi paistolastalla. Pyörittele huolellisesti vuoan pohjalla olevassa öljyssä. Nosta uunin lämpö 225C asteeseen ja paista vielä 5-10 minuuttia. Näin litistetyt uuniperunat saavat uskomattoman upean rapean pinnan. Voit tehdä rapeutuspaiston myös pannulla (jos haluat enemmän tiskiä).
  • Tarjoa upeana lisukkeena välittömästi.
Onko sinulla resepti?Jaa se maailmalle! Erityisesti ravintoloiden ja bloggareiden kannattaa hyödyntää tämä mahdollisuus. Lue lisää. Jätä resepti

Last Updated on 5 heinäkuun, 2022 by Flavorado

You might also like:

Dauphinois-gratiini

Flavorado

Paahdettu perunasalaatti

Flavorado

Janssonin kiusaus

Flavorado

Jätä kommentti

Annetut tähdet
FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More