KasvisruoatKeski-EurooppaLisukeNopeatReseptit

Haudutettu hapankaali

Haudutettu hapankaali

Sauerkraut uber alles. Suomessa aliarvostettu hapankaali on parhaimmillaan haudutettuna grillilihan ja makkaran kaverina.

Haudutettu hapankaali

Haudutettu hapankaali

Tulosta Lisää listalle
Reseptilaji: Lisuke
Keittiö: Keski-Eurooppa
Valmisteluaika: 20 minuuttia
Kokkausaika: 30 minuuttia
Kokonaisaika: 50 minuuttia
Annokset: 4
Anna äänesi kuulua, paina tähtiä.

Ainekset

  • 300 g hapankaalia
  • 2-6 tl sokeria*
  • 2 dl lihalientä
  • suolat pippurit

Kokkausohje

  • *Älä säikähdä sokerin määrä. Hapan vaatii makeaa kyytiin.
  • Purista kaalista ylimääräiset mehut pois. Valitse paksupohjainen kattila ja laita kaali sinne. Levy puoliteholle. Lorota lihalientä niin, että kaali juuri ja juuri peittyy. Lisää 2 tl sokeria.
  • Hauduttele leppoisalla lämmöllä kannen 25 min. Sekoita, maistele ja lisää sokeria jos haluat. Kun hapankaali on saanut hiukan väriä eli sokeri on karamellisoitunut ruoka on valmis. Anna jäähtyä hetken ennen tarjoilua.
Onko sinulla resepti?Jaa se maailmalle! Erityisesti ravintoloiden ja bloggareiden kannattaa hyödyntää tämä mahdollisuus. Lue lisää. Jätä resepti

Last Updated on 26 marraskuun, 2022 by Flavorado

You might also like:

Tsekkiläinen kaalipiirakka

Flavorado

Jätä kommentti

Annetut tähdet
FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More