Edulliset viinitHinta-laatuarvioHintakategoriaJuomatKultaviiniPunaviinitViini

Velkeer Svatovavrinecke

Velkeer Svatovavrinecke

Velkeerin pieni perhetila Slovakian Nitrassa on hiljattain kokenut sukupolvenvaihdoksen. Nuori isäntä ja viinintekijä Tomáš Sládeček on ottanut ohjat käsiinsä ja tekeekin loistavaa ja ennakkoluulotonta työtä, kunnioittaen kuitenkin alueen perinteisiä viinintekometodeja, kuten käsinkeräämistä ja rypäleiden hellävaraista sekä mahdollisimman luonnonmukaista käsittelyä tuotannon puolella.

Velkeer Svatovavrinecke 2015

Mielenkiintoinen ja meidän Alkossa harvinainen rypälelajike St.Laurent (slovakiaksi Svatovavrinecke) on tyypillisesti hyvinkin kevyt ja mehumainen, mutta Velkeerillä siihen saadaan puhallettua enemmän voimia. Velkeer Svatovavrinecken aromimaailmassa uhkuu puolukkaa ja yrttejä, kuten timjamia. Aavistus savua ja jopa sammalmaata voi löytää taustalta. Viinihän tuoksuu suomalaiselle metsälle!

Maku on keskitäyteläinen, karpaloisen hapokas ja hiukan bitterinen. Varsin pitkässä jälkimaussa löytyy suuta kuivattavat tanniinit. Kokonaisuutena erittäin mielenkiintoinen ja omaleimainen viini, joka ei ole tehty lipittelyyn, vaan ruokaa varten. Lapin makuja pursuava Poropiirakka on tälle viinille taivaallinen pari.

Alkossa

Last Updated on 26 toukokuun, 2022 by Flavorado

You might also like:

Anno Domini Bio Merlot

Flavorado

Cape Zebra Cabernet Sauvignon Merlot

Flavorado

Trapiche Zaphy Malbec Syrah Cabernet Sauvignon

Flavorado

Jätä kommentti

FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More