Hidas ruokaJälkiruokaMaailmaReseptilajiReseptit

Kotijäätelö

Kotijäätelö

Kotijäätelön teko on erittäin yksinkertaista ja palkitsevaa. Makuvaihtoehdot eivät lopu kesken kun käytät mielikuvitusta. Hedelmiä, marjoja, jopa yrttejä ja mausteita voi käyttää jäätelön tekemiseen. Vinkki: Kotijäätelön maustamisessa ei ole rajoja. Hedelmiä, marjoja, karkkeja jne. Jos et halua karamellin makua jäätelöön, korvaa kondensoitu maito glukoosisiirapilla.

Kotijäätelö

Kotijäätelö

Anna äänesi kuulua, paina tähtiä.
Tulosta Lisää listalle
Reseptilaji: Jälkiruoka
Keittiö: Maailma
Annokset: 8

Ainekset

  • 5 dl kuohukermaa
  • 1 purkki kondesoitua maitoa karamellisoitu
  • keksejä maun mukaan

Kokkausohje

  • Murenna keksejä metallikulhoon. Sekoita kondensoitu maito keksien sekaan. Vatkaa jääkaappikylmä kerma ilmavaksi vaahdoksi. Yhdistä varovasti keksiseoksen kanssa. Folio päälle ja pakastimeen vähintään neljäksi tunniksi.
  • Kotijäätelössä ei ole ilmaa niin paljon kuin teollisissa versioissa, joten siitä tulee todella kovaa pakastimessa. Anna jäätelön pehmentyä vähintään puoli tuntia ennen kuin yrität kaivaa siitä palloja tarjolle!
Onko sinulla resepti?Jaa se maailmalle! Erityisesti ravintoloiden ja bloggareiden kannattaa hyödyntää tämä mahdollisuus. Lue lisää. Jätä resepti

Last Updated on 6 toukokuun, 2022 by Flavorado

You might also like:

Broileriperhonen

Flavorado

Shahi paneer

Flavorado

Cobb-salaatti

Flavorado

Mätileivät

Flavorado

Englantilainen lihacurry

Flavorado

Unkarilainen makkarakeitto

Flavorado

Jätä kommentti

FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More