Artikkelit

Haaveissa kesäksi oma vene? Kilpailuta venelaina helposti netissä

vene-kesaksi-kilpailuta-rahoitus

Ei ole parempaa tapaa nauttia kesäpäivästä kuin viettää se veneen kyydissä. Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja tuuli heiluttaa hiuksia. Kun katsot kaunista järvi- tai merimaisemaa, tunnet vapauden ja seikkailun ja pääset irti arjen stressistä.

Kun harkitset veneen ostamista, yksi tärkeimmistä asioista on varmistaa, että sinulla on riittävästi rahoitusta hankinnan toteuttamiseen. Usein ihmiset eivät halua käyttää kaikkia säästöjään veneen ostamiseen, minkä vuoksi venelaina on houkutteleva vaihtoehto. Jos harkitset venelainan ottamista, vertaile lainoja ensin. Kilpailuttaminen voi auttaa löytämään parhaan ja edullisimman lainan.

Lainan kilpailuttaminen on vaivatonta ja nopeaa, kun tiedät mistä aloittaa. Nordic Bankin lainavertailussa saat vertailtua jopa yli 30 eri pankin ja luotonmyöntäjän tarjoamat venelainat. Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista eikä se velvoita ottamaan lainaa.

Miksi kannattaa valita vakuudeton venelaina?

Ei vakuuksia

Vakuudeton venelaina on rahoitusvaihtoehto, jota varten ei tarvita vakuuksia, kuten asuntoa tai mökkiä. Tällaisen lainan voi saada sellainenkin henkilö, jolla ei ole vakuutta tai takaajia käytössään, mutta jonka taloudellinen tilanne on muuten hyvä. Hakijalta vaaditaan vain puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot.

Nopea

Vakuudeton venelaina on erittäin nopea vaihtoehto, tavallisesti huomattavasti nopeampi kuin vakuudellinen laina. Hakuprosessi tapahtuu alusta loppuun saakka netissä eikä vakuuksia tarvitse tarkistella. Näiden seikkojen vuoksi tällaiset lainat ovat todella nopeita vaihtoehtoja. Lainan hakeminen on helppoa ja rahat saa tilille jo yhden arkipäivän kuluessa.

Vene heti omistukseen

Jos ostat veneen kaupan tarjoamalla osamaksulla, vene on rahoitusyhtiön nimissä siihen saakka, kunnes kaikki maksuerät on maksettu. Vasta sen jälkeen omistusoikeus siirtyy ostajalle. Kun sen sijaan ostat veneen lainalla, saat sen heti omistukseesi.

Tiedät tarkasti jokaisen maksuerän koon

Kiinteässä tasaerälainassa jokainen maksuerä on samankokoinen. Tiedät siis tarkasti etukäteen, minkä verran rahaa lainanlyhennykseen kuluu joka kuukausi. Tällaisessa lainassa korko pysyy samana koko laina-ajan myös silloin, kun korossa tapahtuu muutoksia. Muutokset korossa vaikuttavat laina-aikaan, eli laina-aika saattaa lyhentyä tai pidentyä.

Samaan lainahakemukseen voi yhdistää muitakin hankintoja

Jokaista hankintaa varten ei tarvitse hakea erillistä lainaa, vaan voit yhdistää venelainaan muitakin hankintoja, esimerkiksi lisävarusteita. Hae siis kerralla sellainen laina, jolla pystyt ostamaan sekä veneen että sen lisävarusteet tai vaikkapa kalastusvälineet. Tämä on myös yksi keino, jolla voit saada säästettyä rahaa. Yleensä yksi isompi laina tulee halvemmaksi kuin monta pientä. Lainoista maksetaan aina korkoja ja kuluja, joten kun sinulla on vain yksi lainan, maksat tietysti vain yhden lainan kuluja. Tällä tavalla voit säästää mukavasti rahaa joka kuukausi.

Lainoja on helppo vertailla

Vakuudettoman venelainan kilpailutus on helpompaa kuin vakuudellisen. Vakuudellista lainaa pitää yleensä pyytää erikseen jokaisesta pankista kunkin pankin omalla lainahakemuksella. Vakuudettomat lainat taas saa vertailtua helposti lainavertailupalvelussa. Yhdellä ilmaisella hakemuksella voi saada jopa kymmeniä tarjouksia eri paikoista.

Venelainan kilpailutus on tärkeää

Venelainan kilpailuttaminen on tärkeää, jotta löydät edullisimman ja sinulle sopivimman tarjouksen. Kilpailuttamalla saat vertailtua lainanantajien tarjoamia korkoja, laina-aikoja ja muita ehtoja. Kilpailuttaminen auttaa sinua löytämään tilanteeseesi sopivimman vaihtoehdon.

Kilpailuttamalla voit säästää merkittäviä summia rahaa. Jos et kilpailuta lainaa, saatat joutua maksamaan huomattavasti korkeampaa korkoa. Kilpailuttamalla voit löytää edullisen lainan ja säästää jopa tuhansia euroja koko laina-aikana.

Koron lisäksi lainatarjouksista kannattaa tarkastella muita kuluja, kuten avausmaksua ja erilaisia palvelumaksuja. Matala korko ei aina tarkoita halpaa lainaa, vaan muut kulut saattavat nostaa lainan hintaa huomattavasti. Siksi venelainoja vertaillessa kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti todelliseen vuosikorkoon. Todellinen vuosikorko sisältää sekä koron että kaikki kulut, joten se antaa kokonaiskuvan lainan kustannuksista.

Lisäksi on hyvä kiinnittää huomiota myös lainan ehtoihin. Halvasta lainasta ei ole paljon iloa, jos sen ehdot eivät vastaa tarpeitasi. Saatat haluta esimerkiksi sellaisen lainan, josta on mahdollista saada tarvittaessa hieman lyhennysvapaata. Lyhennysvapaan ansiosta selviät sellaisistakin kuukausista, jolloin rahallinen tilanne on tavallista tiukempi.

Näin lainojen vertailu tehdään

Lainojen vertaileminen saattaa kuulostaa hankalalta, mutta onkin oikeastaan todella helppoa, kiitos Nordic Bankin lainavertailupalvelun. Hakemusta ei tarvitse lähettää jokaiseen pankkiin erikseen, vaan yhdellä maksuttomalla hakemuksella saa vertailtua kymmenien eri pankkien ja luotonmyöntäjien tarjoamat lainat.

Määritä ensin, minkä verran tarvitset rahaa veneen ostamiseen. Sitten voit kokeilla kätevää lainalaskuriamme. Se auttaa arvioimaan, mikä on tilanteeseesi sopiva laina-aika ja lainasumma. Näet laskurista heti, millä tavalla laina-ajan pituus vaikuttaa kuukausierään ja lainan kokonaiskustannuksiin.

Pääset täyttämään lainahakemusta suoraan lainalaskurista. Täytä hakemus huolellisesti, niin saat mahdollisimman kilpailukykyisiä tarjouksia. Tarjouksia alkaa tulla yleensä jo parin minuutin kuluttua. Saat kaikki tarjoukset sähköpostiisi ja sen lisäksi voit tarkastella niitä kirjautumalla verkkopalveluumme, jossa ne järjestyvät automaattisesti koron mukaan.

Vertaile tarjouksia rauhassa. Usein ainakin osa niistä on voimassa monta viikkoa, joten tarjouksen hyväksymisellä ei välttämättä ole kiire. Kun sitten olet valinnut sopivan tarjouksen ja hyväksynyt sen, saat rahat tilillesi jo yhden arkipäivän kuluessa, usein jo samana päivänä.

Last Updated on 10 maaliskuun, 2023 by Flavorado

You might also like:

Myös kaljabaarin voi jo pitää auki iltaan asti – näin helpolla kikalla muuntaudutaan ruokaravintolaksi

Flavorado Tech

Viinikoulussa: Pinotagen Afrikkalaiset juuret

Flavorado

Parsasushia, tahinia ja karhunlaukkaa Riesling & Spätburgunder-viikoilla

Flavorado Tech

Slovakian viinit – miellyttävä yllätys

Flavorado Tech

Sherryn jäljillä: El Puerto de Santa Maria

Janne Suomi

Panimoesittelyssä: Vallilan Panimo

Flavorado Tech

Jätä kommentti

FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More