AlkuruokaEspanjaNopeatPorsaanlihaReseptit

Chorizoa ja perunaa romesco-kastikkeella

Chorizoa viinissä

Chorizo-makkara on mausteisuutensa vuoksi erinomainen grillimakkara. Nämä tapas-henkiset suupalat voi toki tehdä uunissakin.

Chorizoa viinissä

Chorizoa ja perunaa romesco-kastikkeella

Tulosta Lisää listalle
Reseptilaji: Pääruoka
Keittiö: Espanja
Valmisteluaika: 15 minuuttia
Kokkausaika: 15 minuuttia
Kokonaisaika: 30 minuuttia
Annokset: 8
Anna äänesi kuulua, paina tähtiä.

Ainekset

  • 4 chorizoa
  • 1 kg perunoita
  • cocktail-tikkuja
  • Romesco-kastiketta

Kokkausohje

Valmista Romesco-kastike hyvissä ajoin ohjeen mukaan.

  • Vettä kattilaan ja tulille. Huuhtaise perunat ja leikkaa ne puoliksi. Kun vesi kiehuu, esikeitä niitä noin 5-7 minuuttia niin etteivät ne ole vielä pehmeitä ja kaada vedet pois.
  • Paista chorizot kypsiksi joko grillissä tai uunissa 200 astetta ja vartin verran. Anna hiukan jäähtyä ja leikkaa ne “kolikoiksi”.

Uunissa

  • Jos teet ruoan uunissa, paista perunapuolikkaat nopeasti pannulla oliivöljyssä ja töki sitten cocktail-tikulla chorizo ja peruna yhdeksi suupalaksi, jonka voi dipata Romescoon.

Grillissä

  • Tökkää cocktail-tikkuun ensin makkarapala ja sitten peruna. Laita tikut hetkeksi grilliin niin peruna kypsyy siellä loppuun. Ota jäähtymään ja kun niitä voi syödä, dippaile romesco-kastikkeeseen.
Onko sinulla resepti?Jaa se maailmalle! Erityisesti ravintoloiden ja bloggareiden kannattaa hyödyntää tämä mahdollisuus. Lue lisää. Jätä resepti

Last Updated on 16 toukokuun, 2022 by Flavorado

You might also like:

Kantabrian pata eli cocido montañes

Flavorado

Chorizo-kanapata

Flavorado

Paella

Flavorado

Jätä kommentti

Annetut tähdet
FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More