Hintavat viinitJuomatKultaviiniPunaviinitViini

Casa Santos Lima Reserva

Casa Santos Lima Reserva

LABista ja Confidencialista tutun tuottajan lippulaivaviini on Touriga Nacional -vetoinen. Klassisen tyylikäs tuoksu on avoin ja kielii pitkästä tammitynnyrikypsytyksestä. Tuoksusta löytyy tammea, nahkaa, tallia ja makeaa savua.

Viinin maku on hyvin hedelmäinen ja muheva. Tammikypsytys tuo siihen lisäksi makeaa vaniljaa, savua, pippuria ja nahkaa. Jälkimaku on miellyttävän makean mausteinen ja melko pitkä. Viinin tyyli tuo mieleen vahvasti Espanjan Riojan. Viini kehittyy ehkä pari vuotta vielä parempaan suuntaan, mutta on oikein hyvä jo nyt. Sopii hyvin riistalle ja naudanpihville.

Alkossa kirjoitushetkellä

Last Updated on 22 kesäkuun, 2022 by Flavorado

Tämä sivu löytyy myös kielellä: English

You might also like:

Norton Barrel Select Cabernet Sauvignon

Flavorado

Graham’s Vintage Port

Flavorado

Atlântico

Antti Lehikoinen

Jätä kommentti

FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More