Hintavat viinitTimanttiviiniValkoviinitViini

Vieil Armand Riesling Grand Cru Ollwiller

vieil-armand-riesling-grand-cru-ollwiller

Alsacen Grand Cru-palstaa lasissa. Tila tunnetaan pitkästä historiastaan ja sitoutumisestaan perinteisiin viininvalmistusmenetelmiin, jotka heijastuvat heidän viineissään.

Upea ja monikerroksinen aromi. Siinä on persikkaa, omenaa, petrolia ja mehiläisvahaa. Klassista Alsacen tyyliä.
Maultaan viini on runsas, hedelmäisen puoleinen. Upea Rieslingin hapokkuus, mineraaleja ja aavistus bitteriä pitkässä jälkimaussa. Todella herkullinen ja laadukas esitys, joka varmasti nousee vielä huippuunsa parin kellarivuoden jälkeen. Laita siiderikana lautaselle ja onnen päivät odottaa.

Taustaa viinitilasta ja Ollwiller-palstasta

Ollwiller-palsta on yksi Alsacen viinien jalokivistä. Se on Wuenheimin kylässä sijaitsevan Grand Cru -viinitarhan nimi, jossa sijaitsee myös Ollwiller Estate.
Se ulottuu “viinitien” varrelta Vieil Armand -vuoren juurelle ja kattaa noin 19 hehtaaria viinitarhoja. Grand Cru Ollwillerin ilmasto on kuiva (450 mm vuodessa), ja se on yksi Ranskan kuivimmista viinialueista.
Kukkuloiden rinteet sijaitsevat kaakkoon, missä on paljon aurinkoa 260-320 metrin korkeudessa.
Maaperän koostumus on pääasiassa hiekkapohjainen, mikä edistää Rieslingin, Gewurztraminerin ja Pinot Grisin viljelyä. Se tuottaa hienoja viinejä, joissa on suurta eleganssia; viinit ovat ilmeikkäimpiä 2-3 vuoden kuluttua.
Ollwillerin Grand Cru -terroir on tunnustettu siitä lähtien, kun ensimmäiset Grand Crus -alueet rajattiin vuonna 1983.
Lähde: www.cavevieilarmand.com

Last Updated on 5 huhtikuun, 2024 by Flavorado

You might also like:

Les Dauphins Organic

Flavorado

Jim Barry Watervale Riesling

Flavorado

Gysler Sandstein Riesling Trocken

Flavorado

FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More