Edulliset viinitHinta-laatuarvioHintakategoriaJuomatKultaviiniMuut viinitViini

Old Invalid

Old Invalid

Erinomaisen kauniin värinen portviini. Hyvin tumman rubiinin punainen. Viini on paksu, joten reippaat kyyneleet jäävät lasin reunalle.

Old Invalid on nuoresta iästään huolimatta kehittynyt suotuisasti ja sen hillomaisessa tuoksussa huokuu mustikoita, mustaherukkaa ja kirsikoita. Taustalla myös aavistus lakritsia. Sanalla sanoen todella upea jo aromimaailmaltaan.

Reipas makeus tasaantuu nätisti nuorekkaan hapokkuuden kautta. Tanniineja on, mutta hyvin kiinni viinissä. Tammea ja makeita mausteita hyvin pitkässä lopetuksessa.

Aivan upea Ruby Port tässä on kyseessä. Ja hinta on todella edullinen laatuun nähden. Jos portviinit eivät ole tuttuja niin Sandemanin Old Invalidista on hyvä lähteä tutustumaan.

Alkossa

Last Updated on 26 toukokuun, 2022 by Flavorado

You might also like:

Joseph Drouhin Vosne-Romanée

Flavorado

Faustino Crianza

Flavorado

Jaboulet Parallèle 45

Flavorado

Jätä kommentti

FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More