ArtikkelitRavintolat

Social Burgerjoint – City Center

Kurvin reikä seinässä -osastolta on laajennettu isoon ja avaraan City Centeriin, eli tuttavallisemmin makkarataloon. Sisustus on sitä itseään; tummanpuhuvaa urbaania häkkiä ja avokeittiö, josta liekillä käristettävien hampurilaisten vieno aromi leijailee koko ravintolaan.
Social burgerjoint kiekko
Kiekko kertoo asiakkaalle, koska burgerin voi hakea tiskiltä.
Burgerit ovat edelleen taattua socialin linjaa; pihvi erittäin hyvin maustettu medium laatulihasta ja erinomainen briossisämpylä. Sisällä olevat kasvikset minimissä, kuten pitääkin. Viiden tähden hampurilainen se on, ei epäilystä edelleenkään.
Lounaalla joka päivä liha- ja kasvisbursavaihtoehdot 11€ hintaan, johon sisältyy ranet. Vartin saa burgeria lounasaikaan odotella, mutta nälkä lähtee ja hyvää on.
Jos jotain voisi vielä toivoa, niin pieni lasi hyvää olutta asevelihintaan (nyt 7€ pullo) kylkeen ja lounaspaketti olisi täydellinen.

www.burgerjoint.fi

Last Updated on 4 kesäkuun, 2022 by Flavorado

You might also like:

Panimoesittelyssä: Sinebrychoff

Flavorado Tech

Sagrantino – rypäleiden kuningas tulee Umbriasta

Janne Suomi

SOPP Helsinki 2018 – uutiset ja tärppilista

Flavorado Tech

Elevant – intialaista upeilla puitteilla

Flavorado Tech

Alsacen Riesling rakastaa ruokaa

Antti Lehikoinen

Ravintola Sea Horse

Flavorado Tech

Jätä kommentti

FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More