Halvat viinitHinta-laatuarvioHintakategoriaJuomatPunaviinitTimanttiviiniViini

Santiago 1541 Syrah Cabernet Malbec

Santiago 1541 Syrah Cabernet Malbec

Moniulotteinen tuoksu on herkullinen kuin vaniljakaramelli. Vähän mausteita ja karhunvadelmaa.

Santiago 1541 on tasapainoinen viini. Se on myös täyteläinen, leveän marjaisa ja kosiskelevan makea. Hiukan paahtunut jälkimaku ja reippaasti vaniljaa. Helpot tanniinit eivät paljoa puristele.

Vaikka itselle tässä oli vähän liikaa Chile-karamellia, ymmärrän hyvin miksi monet pöytäseurueesta ihastuivat kovasti. Laadukas viini tässä on kyseessä. Santiago 1541 on todella sitä herkkua mitä suomalaiset tykkäävät juoda.

Ja maistui tai ei, hinta on käsittämättömän halpa = reilusti alle kympin. Santiago 1541 Syrah Cabernet Malbec on varmasti laadukkain Alkon halpisviineistä!

Alkossa

Last Updated on 16 toukokuun, 2013 by Flavorado

You might also like:

Matetic Corralillo Pinot Noir

Flavorado

Bonpas Côtes-du-Rhône Rosé

Flavorado

Domdechant Werner Hochheimer Kirchenstück Riesling Erstes Gewächs

Flavorado

Jätä kommentti

FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More