Halvat viinitHinta-laatuarvioHintakategoriaJuomatMuut viinitTimanttiviiniViini

Merito Amontillado

Merito Amontillado

Sherryyn kun höyrähtää, on enää vaikea muuta kuvitellakaan. Sherrytkin tosin ovat todella nihkeästi edustettuja Suomessa, mutta hyvä että joskus aina tipahtaa armopala kansalle, niin kuin nyt.

Nätin kuparinruskea / meripihkan värinen viini. Aromeissa tyylikästä pähkinää, kuivattuja hedelmiä, mantelia ja pellavaa.

Taatelimainen hapokkuus elävöittää makumaailmaa. Viini on pyöreän hedelmäinen, varsin runsas mutta erinomainen tasapaino. Mukavasti lämmittävä ja pitkä jälkimaku, jota voi vain jäädä ihaillen odottamaan uudelleen.

Merito Amontillado on loistava lajinsa edustaja – hinta suorastaan lahja.

Alkossa

Last Updated on 22 marraskuun, 2014 by Flavorado

You might also like:

Malagan ravintolat – churreriat ja kahvilat

Janne Suomi

Château de Montfaucon Côtes du Rhône

Flavorado

Las Moras Rosé Shiraz-Viognier

Flavorado

Jätä kommentti

FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More