ArtikkelitRavintolat

Ravintola Sea Horse

Rööperin Legenda Ravintola Sea Horse (perustettu vuonna 1934), eli tuttavallisemmin Sikala, on nähnyt monta vaihetta. On ollut taiteilijaa ja on ollut duunaria. Nyt lounaalla istuu lähinnä toimistoporukkaa – sekä duunareita.
Sisustus on rauhallisen klassinen 60-luku. Paperipöytäliinoilla suojatut oikeat pöytäliinat. Mikään ei soi kaiuttimissa ja tarjoilijat ovat pukeutuneet ravintolan tyylin mukaan.

Lounaslista löytyy ulko-oven ikkunasta. Ruutupaperille huonolla käsialalla rustatusta listasta saa juuri ja juuri selville, että tänäänkin on muikkuja. Muikuthan tämän ravintolan aikanaan nosti kuuluisaksi, joten kaupat tulee.

sea horse lounas ulko-ovi

Salaattipöytä on suoraviivainen. Yksi salaatti. Yksi kastike. Siinä se. Mitäpä sitä turhia pröystäilemään.
sea horse lounas salaatti
Muikut ovat rapeita, mutta hieman haaleita. Taitaa kokki hiukan oikoa, eli paistaa reilumman satsin kerralla, josta nostellaan tarpeen mukaan.
Muusissa on perunasattumia, mutta myös Mummon muusin jauheen makua eli vaikuttaisi jatketulta. Kahvi ja tee kuuluu lounaaseen.
sea horse lounas muikut
Vaikeat on ajat, jos pitää nimikkoannoksessa oikoa. Kyllä tuon syödä pystyy, mutta nappisuoritus se ei ole. Odottaisi enemmän. Muikut ja muusi kun ei sentään rakettitiedettä ole.
Sea Horsen lounas 10,40€

www.seahorse.fi

Last Updated on 4 kesäkuun, 2022 by Flavorado

You might also like:

Ravintola W30 esittelee osaamistaan Saksan Pinot Noir -Viikolla

Flavorado Tech

Parrilla Española – tuulahdus lämpöä pohjolaan

Flavorado Tech

Triplan ravintolat kutsuvat Pasilaan

Flavorado

Jätä kommentti

FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More