Edulliset viinitHopeaviiniJuomatPunaviinitViini

Niepoort Dão Rotulo Tinto

Niepoort Dão Rotulo Tinto

Arvostetun portviinitalon punaviini, jossa tutun Touriga Nacional-rypäleen lisäksi on käytetty Dãon alueen omaleimaisia paikallisia rypäleitä.

Melko hennossa tuoksussa on yrttejä, marjoja ja kiveä. Dekantoinnin jälkeen tuoksu avautuu. Maku on keveän keskitäyteläinen. Maussa on nahkaisuutta, luumua ja karpaloa. Hedelmäisyys, hapot ja tanniinit ovat viinissä kivasti tasapainossa. Kypsä marjaisuus ja yrttisyys jäävät suuhun raikkaan hapokkaassa jälkimaussa. Tämä viini toimii hyvin mausteisten kalapatojen ja kevyempien liharuokien kanssa.

Alkossa kirjoitushetkellä

Last Updated on 22 kesäkuun, 2022 by Flavorado

Tämä sivu löytyy myös kielellä: English

You might also like:

JP Azeitão Rosé

Flavorado

Barton & Guestier Rosé

Flavorado

Fleury Fleur de l’Europe Brut

Flavorado

Jätä kommentti

FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More