Hinta-laatuarvioHintakategoriaHintavat viinitJuomatKultaviiniKuohuviinitViini

Montaubret Champagne Brut

Montaubret Champagne Brut
Alkon halpissamppanjoita (tällä hetkellä alle 30€) ja Hesarin aateloima. Puhtaasti Pinot Noirista tehty, mutta Blanc de noirs -leimaa ei kuitenkaan ole jostain syystä tuotteelle lyöty.
Omenaiset alkutahdit. Takaa löytyy hiivaisuutta, ei uskalla briossiksi tai paahtoleiväksi ylistää. Hedelmäpuolella löytyy myös melonia.
Montaubret on varsin hedelmäinen samppanja, mutta jälkimaun tiivis hapokkuus raikastaa paketin. Yllättävän pitkä jälkimaku tähän hintaan. Miellyttävä kokonaisuus. Montaubret Champagne Brut on saunasamppanjoiden aatelia.

Last Updated on 20 maaliskuun, 2019 by Flavorado

You might also like:

Domaine Fernand Engel – Alsacen huippua

Janne Suomi

Billecart-Salmon Brut Réserve

Flavorado

Château Boutisse Saint-Emilion Grand Cru

Flavorado

Jätä kommentti

FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More