Edulliset viinitHinta-laatuarvioHintakategoriaJuomatPunaviinitTimanttiviiniViini

Mayu Reserva Malbec

Mayu Reserva Malbec

Vaikka malbec-rypäle yhdistetään lähinnä Argentiinaan, osataan sitä myös heidän naapurimaassa Chilessä tehdä upeasti. Elquin ylänkölaaksossa jo suomalaisille varsin tutuksi tullut viinitalo Mayu näyttää tästä esimerkkiä.

Vivahteikkaassa tuoksussa löytyy upeita tasoja; karhunvadelmaa ja tummia kisikoita. Nuoresta iästään huolimatta viinistä löytyy myös kehittyneitä piirteitä mansikkamarmeladista kuivattuihin viikunoihin. Onpa mukana maaperän piikiveä ja hento häilä usein rieslingissä esiintyvää petroolia.

Mayu Reserva Malbec on samettinen ja täyteläisen marjainen. Viileiden öiden hapokkuus jäntevöittää elämystä, joka silataan hienolla tammella. Mausteita ja nahkaakin on pitkitettyyn jälkimakuun saatu. Jos jotain hakemalla haetaan niin tanniinit ovat tässä vuosikerrassa aavistuksen vihreitä vielä, mutta ei tähän hintaan voi enempää millään vaatia. Upea nautinto sellaisenaan, grilliruoan tai lihapatojen kanssa.

Alkossa

Last Updated on 11 kesäkuun, 2016 by Flavorado

You might also like:

Ruffino Libaio Chardonnay

Flavorado

Ironstone Old Vine Zinfandel

Flavorado

Santiago 1541 Syrah Cabernet Malbec

Flavorado

Jätä kommentti

FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More