ArtikkelitYleinen

Maailmanluokan samppanjatapahtuma jälleen Helsingissä

Grand Champagne Helsinki valloittaa jälleen Vanhan Ylioppilastalon 23.4 – 25.4.2020. Samppanjan ystäviä saapuu tapahtumaan ympäri maailmaa ja samppanjatalot kaatavat parastaan lasiin.

Maailmanlaajuisesti tunnustettu tapahtuma on vakiinnuttanut paikkansa Helsingissä. Kuudetta kertaa järjestettävän kuplajuhlan nousevina teemoina ovat luomu sekä biodynaamisuus ja ruoan yhdistäminen samppanjaan.

Grand Champagne Helsinki 2020 tähtivieraat

Tähtivieraina nähdään tuttuja ja uusia kasvoja arvostetuimmista samppanjataloista:

  • Clovis Taittinger (Taittinger)
  • Lucie Pereyre de Nonancourt (Laurent-Perrier)
  • Clément Pierlot (Pommery)
  • Emilien Boutillat (Piper-Heidsieck)
  • Vincent Chaperon (Dom Pérignon)
Uusia tuulia Champagnesta. Lucie Pereyre de Nonancourt (Laurent-Perrier) edustaa naisvähemmistöä varsin miesvaltaisella samppanja-alalla.

Heidän lisäkseen Master class -luentoja vetävät kymmenet karismaattiset vieraat Ranskasta, mukanaan hyvinkin harvinaisia pulloja kellariensa kätköistä.

Suomalaisia luennoitsijoita nähdään myös laaja kavalkaadi: Master of Winet Essi Avellan ja Heidi Mäkinen, viiniasiantuntijat Samuil Angelov, Kim Moliis, Jukka Sinivirta sekä kokkaavat Grand Champagne Challenge -voittajat Toni Aikasalo ja Deniz Löktas.

Vanha ylioppilastalo on juhlan hengen arvokkuuteen vastaava tapahtumapaikka, mutta sisään mahtuu vain rajallinen määrä vieraita. Samppanjan ystävien kannattaakin tilata pääsyliput ja paikat Master class -tastingeihin ajoissa. Liput tulivat saataville eilen ja jo tänään on ensimmäiset myyty loppuun.

Aukioloajat ja liput

Sisäänpääsylipun hinta ovelta on 20 €, johon sisältyy Lehmann Glassin Opale -samppanjalasi sekä käsiohjelma. Maistelu- ja ruokalipukkeiden hinta tapahtumassa on 2,50 € ja niitä voi ostaa tapahtuman aikana erikseen. Tapahtumassa on käytössä on Digimaksukortti.

  • Torstaina 23. huhtikuuta 2020 kello 16-21
  • Perjantaina 24. huhtikuuta 2020 kello 15-21
  • Lauantaina 25. huhtikuuta 2020 kello 12-20

Paikka: Vanha Ylioppilastalo, Mannerheimintie 3, 00100 Helsinki

Kuvat: Grand Champagne Helsinki

grandchampagnehelsinki.fi

Last Updated on 5 huhtikuun, 2024 by Flavorado

You might also like:

Ragu – uutta, freesiä ja erinomaista

Flavorado

Louis Roederer Brut Premier

Flavorado

Alfred Gratien Brut

Flavorado

Jätä kommentti

FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More