Artikkelit

Keittiöremontti lainalla tarjoaa puitteet parempaan ruoanlaittoon

– Sisältöyhteistyö – Keittiö on kodin sydän ja sen päätarkoituksena on valmistaa perheelle ravitsevaa ruokaa. Jotta ruoanlaitto sujuu mukavasti ja turvallisesti, tulisi keittiön olla ominaisuuksiltaan moderni ja laadukas. Keittiöremontti voi olla tarpeen ja sen voi rahoittaa eri tavoin. Kerromme lisää tässä artikkelissa tarkemmin vaihtoehdoista keittiöremontin rahoitukseen.

Päivitystä kaipaava keittiö on mahdollista ilman säästöjäkin ja nykyään kuluttajille tarjotaan budjetista riippuen erilaisia rahoitusmahdollisuuksia. Hae kulutusluottoa, jos tavoitteenasi on saada rahoitusta remonttiisi nopeasti ja helposti.

Pieni budjetti pieneen pintaremonttiin

Pienelläkin budjetilla voi keittiöön tuoda piristystä ja helpotusta. Voit esimerkiksi vaihtaa vetimet modernimpaan malliin ja seurata nykyisiä trendejä vaihtamalla ne esimerkiksi siroihin lankavetimiin. Kaappien välitilojen laatat voi maalata myös kaakelimaalilla, lisäksi kaapinovet voi päivittää helposti ja työtason vaihtaa. Pieni tehostaminen voi tuoda välittömästi uutta ilmettä kodin sydämeen.

Kevyt remontti ei vaadi maltaita, mutta siihen voi tarvittaessa selvittää erilaisia rahoitusmalleja. Yksi vaihtoehto ovat pienlainat, jotka tarjoavat lainaa nopeasti ja helposti. Niitä kannattaa kuitenkin vertailla ennen lainan hakemista, sillä tarjoajia on monia ja niin on myös lainojakin. Niiden ehdot ja suuruudet korkoineen voivat poiketa merkittävästikin toisistaan, joten maltillinen vertailu suo sinulle sopivimman pikalainan löytämiseen.

Ne ovat myös vakuudettomia, eli sinun ei tarvitse asettaa kiinteää omaisuutta lainan vakuudeksi. Koroista ja muista kustannuksista johtuen se on kuitenkin vakuudellista lainaa kalliimpi, mutta sopii hyvin alle 10 000 euron remontteihin. Vuosikorko vakuudellisissa lainoissa vaihtelee kahden ja neljän prosentin välillä, kun taas vakuudettoman lainan seitsemän ja kymmenen prosentin välillä.

Keittiön ovet avaavat suuremman budjetin

Jos keittiötä haluaa kunnostaa hieman isommalla kädellä, kannattaa harkita vakuudellista lainaa. Se eroaa siis pikalainan kaltaisesta vakuudettomasta lainasta siten että vakuudeksi asetetaan esimerkiksi oma asunto, jos osa asuntolainasta on maksettu jo pois.

Vakuudelliset lainat ovat tyypillisesti pidempikestoisempia, koska niiden summatkin ovat suurempia pikalainoihin verrattuna. Niitä voidaan lyhentää jopa vuosien ajan, kun taas pikalainat pyritään maksamaan takaisin mahdollisimman pian, jopa kuukauden tai pari jälkeen, jotta korot pysyvät aisoissa. Toisaalta vakuudellinen laina on yleensä joustavampi, koska lainanhakija voi vaikuttaa enemmän lainan eräpäivään, lyhennyserään ja laina-ajan muuttamiseen.

Täysin uusi keittiö

Jos keittiö kaipaa kokonaisvaltaista remonttia ja tilalle halutaan toteuttaa täysin uusi tila, haetaan rahoitusta siihen yleensä pankilta. Täydellinen keittiöremontti maksaa keittiön koosta, kalusteista, kodinkoneista ja pintamateriaaleista riippuen, vaikka säästöjä voi tehdä esimerkiksi edullisemmalla ovimallilla ja laminaattitasolla.

Lainaa voi tiedustella myös keittiöfirmoista, jotka tarjoavat myös omia lainojaan, mutta ne ovat yleensä kalliimpia pankin lainoihin verrattuna. Pankkilainaa täydelliseen keittiöremonttiin suositellaan omasta pankista, koska raha-asiat hoituvat silloin yhdessä paikassa, mikä helpottaa niiden hallinnointia. Tämän lisäksi myönnettyä lainaa voi käyttää useisiin eri remontin kustannuksiin, eikä vain yhteen tai kahteen hankintaan. Vinkkinä kerrottakoon, että voit saada lisärahoitusta myymällä vanhan keittiön eteenpäin. Monet ostavat nimittäin vanhoja runkoja esimerkiksi kesämökin eri tarpeisiin.

Last Updated on 4 kesäkuun, 2022 by Flavorado

You might also like:

Yllättivätkö keittiöremontin kustannukset?

Flavorado Tech

Kahvin eri maut ja mitä niistä tulisi tietää?

Flavorado Tech

Ruoanlaitosta kaikki irti kunnollisella keittiöllä

Flavorado Tech

Jätä kommentti

FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More