ArtikkelitRavintolat

KarlJohan – legendaarinen bistro

lounas_karl_johan

Vuosi toisensa jälkeen, juurilleen uskollisena Karljohan tekee lounaan, jota muistelee lämmöllä vielä illallakin. KarlJohanin legendaarinen lihamureke kuuluu jokaisen helsinkiläisen yleissivistykseen.

KarlJohan

Yrjönkatu 21, 00100 Helsinki

Paikka on varsin pieni, joten lounasaikaan voi olla hankala saada pöytää, mutta kannattaa yrittää. Lounas maksetaan etukäteen tiskillä, mikä on plussaa. Ei tarvitse ruokailun jälkeen laskuja kuikuilla kun pitäisi olla jo menossa.

Alkuun erinomaisia leipiä ja yksinkertainen salaatti ja raaste, joka nousee sfääriin kun lurauttaa Karljohanin erinomaista salaatinkastiketta päälle!

Karljohanin bravuuri on lihamureke

Lihamureketta taitaakin olla joka päivä listalla – vain kastike vaihtuu. Kuvassa on pekoni-herkkusienikastike, joka on taivaallinen. Curry-kastike on myös jäänyt mieleen.

Perunamuusi ei voi paremmaksi muuttua. Ilmavaa ja reiluun voihin tehty.

Keiton ja murekkeen lisäksi päivittäislistoilla on tyyriimpiäkin annoksia kalasta pihveihin.

Yksinkertaisen toimiva lounaskonsepti pienessä ja välittömässä mittakaavassa. Tätä jos jotain minä kutsuisin bistroksi?

Lounaat 9,50€ – 18€

Teksti ja kuvat: Janne Suomi

Last Updated on 26 toukokuun, 2022 by Flavorado

You might also like:

Ravintola Sea Horse

Flavorado Tech

Brasserie & Pub Alexanderplats – Espan uusin helmi

Flavorado Tech

Ravintola Nokka: Pinot Noir -Viikon teemamenu ja viinit

Flavorado Tech

Jätä kommentti

FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More