ArtikkelitRavintolat

Kalastajatorpan brunssi

Hiltonissa ollaan selvästi turhan vaatimattomia; Kalastajatorpan brunssi on ennemminkin sunnuntailounas. Kattava valikoima herkkuja buffet-tyyliin sekä annostarjoiltu pääruoka tekivät vaikutuksen. Brunssittelu tapahtuu kaiken hyvän päälle nostalgisessa ravintolasalissa ja merimaisemissa, joista ei puutu kuin Spede ajelemasta jollain häkkyrällä.

Kalastajatorpan henki on ainutlaatuinen

Kalastajatorppa kutsui meidät testaamaan kesää vasten uudistetun brunssinsa. Kello 11 jälkeen paikka alkoi täyttyä nopeasti kaikenkirjavasta asiakaskunnasta; oli kanta-asiakkaita, jotka olivat käyneet tässä ravintolassa varmasti useita vuosikymmeniä. Oli nuoria lapsiperheitä. Pöytä, jossa taisi olla puoli sukua koolla sekä takaosan kabinetissa ylioppilasjuhlat.

Tämmöisessä paikassa tulee välittömästi lämmin, rauhallinen ja nostalginen tunnelma – hengähdys pysyvää maailmassa, joka on hukkumaisillaan kiinalaiseen kertakäyttökrääsään ja amerikkalaiseen McElämä -ajatteluun.

Kalastajatorpan brunssi

Kroisantit ja karjalanpiirakat ovat Kalastajatorpalla jätetty sivuun ja tarjolla on buffetillinen hyviä salaatteja, kalaa, makkaraa, kielenvievää teriyaki-possua ja hyvät jälkkärit. Se mikä tästä tekee “luksusbrunssin” on annostarjoiltu pääruoka.

Kalastajatorpan brunssi menu
Brunssi, joka on kuin lounas. Ja varmasti 36€ arvoinen.
Kalastajatorpan brunssi salaatit
Yksinkertaisuudestaan huolimatta kuminalla maustettu fenkoli-perunasalaatti oli jotain mitä tullaan tekemään tänä kesänä monet kerrat.
Kalastajatorpan brunssi kalaa
Kalaa täytyy löytyä suomalaisella brunssilla. Marinoisin sillit kyllä itse.
Kalastajatorpan brunssi teriyaki-possu
Mukavan maukkaita Salciccia-makkaroita ja lähes järjen vievän hyvää teriyaki-possua.
Kalastajatorpan brunssi nieria
Caponatassa oli nappiin mennyt chilin lämpö. Nieriä kärsi hiukan kalan päälle laitetusta vaahdosta, joka vetisti rapsakaksi tarkoitetun nahan.
Kalastajatorpan brunssi vasikan entrecote
Tätä se nyt sitten on luksusbrunssilla. Annostarjoiltuna pääruokana härkää ja bataattia. Erinomainen annos.
Kalastajatorpan brunssi juustot
Juustojen kaverina oli raparperihilloa, joka maistui kuin mummolassa konsanaan.
Kalastajatorpan brunssi suklaa-browniet
Suklaa-browniet olivat täydellinen yhdistelmä pehmeän valuvaa sekä rapsakkuutta.
Kalastajatorpan brunssi creme fraiche
Meitä ihmisiä on kahta sorttia; normaalit ja sitten ne jotka hokevat “tykkään ei niin hirveän makeasta”. Jälkimmäisiä on Kalastajatorpan brunssilla muistettu vaniljacremellä, jossa mehustettuja marjoja. Annos oli raikas kuin mikä.
Kalastajatorpan brunssi merinakoala
Kyllä näissä maisemissa kelpaa brunssitella.

Kalastajatorpan tarjoilijat selvästi viihtyvät ravintolassaan ja se näkyy asiakaspalvelussa. Jos jollain on huono päivä niin ei sitä päällepäin arvaa. Kaikki tapahtuu vieläpä hyvin ripeästi aktiivisen otteen johdosta.

Kalastajatorpan brunssi on kokonaisvaltaisen nautittava kokemus. Onko se brunssi vai lounas niin senhän voi jokainen käydä itse testaamassa?

Last Updated on 5 huhtikuun, 2024 by Flavorado

You might also like:

Levant – edullista herkuttelua Bulevardilla

Flavorado

Vaelsa – italialaista Kauppatorilla

Flavorado

Ravintola Aito ja Riesling & Spätburgunder -viikot

Janne Suomi

Jätä kommentti

FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More