Edulliset viinitHinta-laatuarvioHintakategoriaJuomatKultaviiniPunaviinitViini

Allesverloren Tinta Barocca

Allesverloren Tinta Barocca

Tinta barocca on rypäle, jota käytetään portviinien sekoitteissa. Katsotaan miten se käy kuivaksi viiniksi Swartlandissa?

Syvän juurevia sävyjä ja haihtuvia happoja. Tuoreita metsämarjoja ja tervaa. Kutsuva tuoksu!

Viinissä on muikea hapokkuus, ei mikään päälleliimattu, vaan sellainen, joka on rypäleelle luontainen. Keskitäyteläinen ja varsin tasapainoinen, joskin aika lyhyt. Lopussa 14% alkoholi lämmittää. Tanniinit ovat hyvin harmittomat ja tukevat hiukan loppumakua. Allesverloren Tinta Barocca on mielenkiintoinen erikoisuus. Ei siitä kyllä yhtään tämän enempää maksaisi.

Last Updated on 16 toukokuun, 2013 by Flavorado

You might also like:

Henri Bourgeois Sancerre Les Baronnes

Flavorado

Kaiken Estate Malbec

Flavorado

Antiche Terre Valpolicella Ripasso Biologico

Flavorado

Jätä kommentti

FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More