Edulliset viinitPunaviinitTimanttiviiniViini

Veramonte Reserva Cabernet Sauvignon Syrah Petit Verdot Organic

veramonte-reserva-cabernet-sauvignon-syrah-petit-verdot-organic

Aromimaailma on antava. Tummia sävyjä, kuten mustaherukkaa ja kirsikkaa.
Maku yllättää: Se on täyteläinen, mutta ei liian. Se on hedelmäinen, mutta ei liikaa. Happoja löytyy, hämmästyttävän pehmeät tanniinit ja kehittymisen merkkeinä kaakaon sävyä. Hyvin harmoninen paketti. Nyt on varsin laadukasta viiniä pienellä rahalla. Reilua kauppaa ja luomuakin vielä. Stroganoff lautaselle ja Veramonte Reserva lasiin.

Maahantuojalle ja tuottajalle ilmainen vinkki: Viinin nimeen ei tarvitse tunkea kaikkia käytettyjä rypäleitä. Se vain sekoittaa kuluttajaa turhaan ja vaikeuttaa markkinointia.

You might also like:

Sette Vigne

Flavorado

Soprasasso Valpolicella Ripasso

Flavorado

Château de Montfaucon Baron Louis

Flavorado

FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More