Halvat viinitHinta-laatuarvioHintakategoriaJuomatPunaviinitTimanttiviiniViini

Savia Viva Organic A Tinto

Savia Viva Organic A Tinto

Pares Baltan viinitalolla ja Cusinen perheellä on erityinen suhde maahamme. Lämmin tarina on kerrottu tämän viinin takaetiketissä.

Tuoksu on täynnä kirsikkaa, herukoita ja karhunvadelmaa. Mukavan muhkeasti mennään. Taustalla aavistus mineraalisuutta sekä hento savuisuus. Odotukset lennähtävät kattoon.

Savia Viva Organic A Tinto sisältää tasaisen hedelmän. Viini on keskitäyteläinen mutta siinä on reilusti intensiteettiä, niin kuin olettaa saattaa kun rypälesekoituksessa touhuavat Syrah, Merlot ja Tempranillo. Hienoinen puolukkainen hapokkuus elävöittää viiniä. Lämpimässä lopetuksessa viipyy pitkä ja mausteinen hohka. Harmittomat tanniinit tukevat viinin rakennetta rennosti.

Uskomatonta mutta reilusti alle kympillä saa siis vieläkin laatua?! Ja luomua kaiken lisäksi (niin kuin kaikki tuotanto Pares Baltalla). Savia Viva Organic A Tinto tuntuu tosiaan olevan lämmin (vasta)lahja Pares Baltalta kylmään pohjolaan.

Alkossa 

Lue artikkeli visiitistämme Pares Baltalle

Last Updated on 22 tammikuun, 2014 by Flavorado

You might also like:

Velkeer Svatovavrinecke

Flavorado

Peter Lehmann The Barossan Shiraz

Flavorado

Viña Maipo Pinot Noir

Flavorado

Jätä kommentti

FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More