Edulliset viinitKultaviiniPunaviinitViini

Tarón Reserva

Taron Reserva

Rioja Alta, eli DOCG alueen korkeimmalla sijaitsevat tarhat kyseessä. Ikää viinillä jo on, se selviää myös ensinuuhkaisulla. Upeasti kehittyneessä aromissa mustaherukkaa ja kirsikkahilloa. Hento aavistus savua ja kaakaopapua. Tempranillon tyypillinen viikuna painettu melko kokonaan takanäyttämölle.

Täyteläinen mutta fiini viini. Hieno marjahapokkuus ja puuterimaiset tanniinit. Reipas tammi on iän myötä taipunut vaniljaiseksi ja jopa marsipaanin suuntaan. Ei mikään tyypillinen Rioja, mutta upea viini lihapadalle ja riistalle.

You might also like:

Blanca Cusiné Gran Reserva

Flavorado

Villa Conchi Cava Brut

Flavorado

Perelada Stars Cava Brut Reserva

Flavorado

Jätä kommentti

FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More