Edulliset viinitHinta-laatuarvioHintakategoriaJuomatPunaviinitTimanttiviiniViini

Santa Carolina Wild Spirit Mourvèdre

Santa Carolina Wild Spirit Mourvèdre

Santa Carolinan 2000 peltohehtaaria tuottavat toki monenlaista viiniä, mutta seuraavassa esitys valikoidummasta päästä.

Tuoksussa on tuoretta mustaherukkaa, vaniljaa ja hieman ylikypsää kirsikkaa. Erinomaisen kehittynyt tuoksu, joten myös nahka on läsnä. Todella kutsuvat on aromit.

Viini on täyteläinen ja hyvin silkkinen. Häikäisevä tasapaino, vaikka varsin hilloisesta viinistä kyse. Mikään ylimakea ja karkkimainen chiläinen tässä ei kuitenkaan ole, vaan esimerkillisesti tammella tasapainotettu parempi ruokaviini. Hiukan tuo 14,5% alkoholi kiristää, joten ruokavalinta on oltava oikea.

Santa Carolina Wild Spirit Mourvèdre on kunnianosoitus Rhonen rypäleelle. Tilalle tuotiinkin jo heti sen perustamisen jälkeen 1875 ranskalaisia viinintekijöitä. Se perintö tässä viinissä on nyt maistettavissa. Ei euroakaan hinnassa liikaa. Upea viini.

Alkossa

Last Updated on 26 toukokuun, 2022 by Flavorado

You might also like:

Château Fourcas Hosten

Flavorado

Faustino VII

Flavorado

Hahn Pinot Noir

Flavorado

Jätä kommentti

FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More