Hinta-laatuarvioHintakategoriaHintavat viinitJuomatTimanttiviiniValkoviinitViini

Saint Clair Pioneer Block Sawcut Chardonnay

Saint Clair Pioneer Block Sawcut Chardonnay

Marlborough tunnetaan erityisesti freeseistä Sauvignon Blanceista mutta sieltä tulee myös erinomaista Chardonnayta. Viini on myös siitä mielenkiintoinen että se on käynyt valkoviineille harvinaisemman malolaktisen käymisen läpi.

Saint Clair Pioneer Block Sawcutin raikkaan trooppisessa aromissa on pähkinäinen ja mineraalinen pohjanuotti. Todella huumaavia hedelmäaromeja; persikkaa, passionia ja liichiä.

Täyteläisen hedelmäinen viini on täydellisessä tasapainossa. Raikas hapokkuus tasaa tammen pyöristämää kermaista runkoa. Tuoksun aromit seuraavat ja pitkälle mineraalisen lopetukseen mennään. Todella häikäisevä viini – napakymppi.

Saint Clair Pioneer Block Sawcut sopii fiinimmälle aasialaiselle ruoalle – vaikka possusta. Tästä ladysta kyllä riittää kumppania lihallekin.

Alkossa

Last Updated on 15 tammikuun, 2014 by Flavorado

You might also like:

Aconcagua Alto Cabernet Sauvignon

Flavorado

Signos de Orígen La Vinilla

Flavorado

Amies Amies Sparkling Brut

Flavorado

Anno Domini Bio Merlot

Flavorado

Jim Barry Watervale Riesling

Flavorado

Perelada Stars Cava Brut Reserva

Flavorado

Jätä kommentti

FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More