ArtikkelitOluthuone

Olutmatkailijan Helsinki – parhaat olutravintolat ja pubit

Olutravintola Ölhus - Kalevankatu

Helsingin parhaat olutravintolat listauksemme on päivittyvää mallia. Ravintolat eivät ole paremmuusjärjestyksessä. Lisäämme uusia pubeja ja päivitämme vanhoja, kun urakalta ehdimme.

Lue myös: Olutmatkailijan Helsinki – Kallion kierros

Helsingistäkin alkaa löytyä roppakaupalla oikeita oluenystäville suunnattuja baareja, joista löytyy muutakin kuin kolme Karhun hanaa ja yksi Golden Cap. Helsingin olutravintoloista saa myös erinomaista ruokaa – ja sehän hyvän oluen kanssa maistuu ennemmin tai myöhemmin. Vinkkejä pubeista saa lähettää artikkelin alla olevan kommentointilomakkeen kautta.


Kulmakippola

Annankatu 3, 00120 Helsinki

Hävikkiruoan lisäksi, uskokaa tai älkää, on myös hävikkiolutta. Tämän oluen loppusijoituspaikaksi on perustettu Helsingin kalleimpiin kortteleihin jämäeriä myyvä Kulmakippola. Muutama hanatuote vaihtuu tiuhaan, mutta tuoppi maksaa vain 6,50€ / 0,4l (1/2023). Pullo-osastoa löytyy myös mukaan ostettavaksi. Viihtyisyyttä korostaa rivi flippereitä ja pari tikkataulua.

Tammikuussa 2023 Kulmakippola muutti Pursimiehenkadulta Annankadulle, entisen Rööperin HopStopin tiloihin. Se mikä ehkä paikan valoisuudessa hävittiin, sijainnissa voitettiin. Kulmakippola on todellinen oluenystävän keidas hintariivatussa Helsingissä. Paikka, jossa iloista iltaa varten ei tarvitse räjäyttää pankkia.

www.kulmakippola.fi


BB.Badger & Co

Korkeavuorenkatu 25, 00130 HELSINKI

Lämpimän korttelipubin omaava kellaribaari Korkeavuorenkadulla. Muutama hana. Peronia ja Lagunitas IPA:a. Sahtia löytyy myös, eli laivaturisti pääsee kävelymatkan päässä tunnelmaan. Keittiöstä lähtee lattarityylistä baariruokaa ja cocktaileja pyöritellään myös.

www.badgerbar.fi


Pub Ludwig

Ludviginkatu 1, 00130 Helsinki

Arvokorttelin kellaribaarista löytyy häpeilemättömän keravalainen juomatarjonta. Fullers ESB ja Solmun oluet tuovat kaivattua sävyä valikoimaan. Käymisen arvoinen baari kuitenkin. Hinnat alueelle varsin kohtuulliset.


One Pint Pub

One pint pub

Santakatu 2 B (Sinikaislakujan puoli), 00180 HELSINKI

Helsinki Beer Festivalin valitsema vuoden olutravintola 2018. Kaupungin ja jopa koko Suomen parhaimpiin lukeutuva olutvalikoima. Rapiat 170 eri merkkiä takaa että mielenkiintoista maisteltavaa löytyy ympäri maailman. Satunnaisia teemamaita myös kampanjatyylisesti. Hanavalikoima myös näppärästi netissä nähtävillä. Kesällä myös upea terassi Ruoholahden kanavan rannassa.

www.onepintpub.com


Panimoravintola Bruuveri

Fredrikinkatu 63AB, 00100 Helsinki

Kampissa jo vuodesta 2006 sijainnut Bruuveri on erilaisten olutporukoiden vakiopaikkoja. Tiskillä seisoo parikymmentä hanaa ja tietysti pakollinen lonkero mukana. Talon omasta 240 litran keittokattilasta riittää myös maistettavaa silloin tällöin. Pullovalikoimaa löytyy mm. Englannista, Saksasta ja Belgiasta. Pienempiä panimoita myös mukavasti esillä. Historiallinen kytkös Saimaan juomatehtaaseen, jonka seurauksena Brewer’s Specialit yliedustettuna. Bruuverin keittiö loihtii varsin syötävää ruokaa lounaalla ja pienen iltapäivätauon jälkeen myös illalla.

bruuveri.fi


John Scotts

Julmetun kokoinen installaatio Kampissa. Esikuvana brittipubit, vaikka kyseessä ruotsalainen baariketju. Siiderit ovat kärkituote, mutta myös ruotsalaisten panimoiden oluita löytyy – aika kipakkaan hintaan. Burgeria ja wingsejä keittiöstä. Saa nähdä miten tässä käy.


Leijuva lahna

Leijuva lahna

Eerikinkatu 14, 00100 Helsinki

Tunnelmallinen kalaravintola aivan ytimessä. Ketjun hengessä reipas valikoima hanoissa ja tietysti laatumerkkejä – Pilsner Urguell etunenässä. Pulloja löytyy ympäri Eurooppaa sekä jenkeistä. Erinomainen belgivalikoima. Pientä suolaista oluen kyytipojaksi.

kalaravintolat.fi


Salamanation

Eerikinkatu 5, 00100 Helsinki

Salama Brewingin taproom Eerikinkadulla hohtaa kliinisenä, valkoisena ja neonväreissä. Parikymmentä hanaa seinällä, Salaman omat oluet kärjessä ja craft-kumppanipanimoita ympäri Eurooppaa. Hinnoittelu reipasta, mutta pahempiakin on Helsingin keskustassa jo nähty.


Kalevan Krouvi

Kalevankatu 51, 00180 Helsinki

Klassikkobaareja. Voiko käyttää sanaa ”hienostoräkälä”? Periaatteessa tämä puolinuhjuinen puubaari voisi löytyä Kalliosta, mutta porukka on paremmassa kunnossa ja opiskelijat paremmin tuettuja. Kerava hanoissa, mutta pullolistalta löytyy Euroopan laatupanimoita varsin kohtuulliseen hintaan, osoite huomioon ottaen.


Bierhaus Munchen

Töölönlahdenkatu 3, Helsinki 00100

Rautatieasemalla, elottomassa toimistotalorivissä löytyy onneksi yksi valon pilkahdus; Bierhaus Munchen. Konseptiin kuuluu siisti ja tasokas tunnelma, sekä upea valikoima. Hanoja on parikymmentä ja pullovalikoimaa riittää useita kymmeniä. Vaikka ollaan keskustassa ja tasokkaassa oluthuoneessa, hinnat saattavat yllättää positiivisesti. Spatenia yleensä aina hanassa edulliseen hintaan.

bierhaus.fi


Barski Helsinki

Kaivopiha, Kaivokatu 10 E, 00100 Helsinki

Barski Helsinki

Kaivopihalla tapahtuu. Uutena tulijana ruotsalaisten Brewski sekä Friends & Co -pienpanimoiden taproom. Mukana myös oluttapahtumista tuttu nimi Mikki Nyman.
Yli 20 hanaa tarjoavat laajan kattauksen panimoiden omia hapanoluita ja hedelmäisiä Ipoja. Myös muita pienpanimoita edustuksessa. Terassilla muutama pöytä ja sisällekin mahtuu varsin mukavasti. Baarin slogan ”Beer & Bao, eli keittiöstä löytyy täytettyjä, aasialaisia Bao-sämpylöitä, jos nälkä iskee. Hinnat sitä mitä tällä osoitteella voi odottaa.

www.facebook.com/BarskiHelsinki


Helsinki Bryggeri

Bryggeri

Sofiankatu 2, 00170 Helsinki

Hartwall osti Bryggerin vuonna 2021. Puunasi ja pesi tilat. Viilasi logon. Ja onneksemme Bryggerin oluet jäivät tuotantoon. Hinnat pysyneet melko kohtuullisina. Yläkerran baarista saa burgeria ja alakerrasta a la carte -ruokaa.


Restaurant Zinnkeller

Meritullinkatu 25, 00170 Helsinki

Kruununhaan saksalaisravintola on palvellut nälkäisiä ja janoisia jo vuodesta 1980! Ruoka on tietenkin upeaa ja erittäin suositeltavaa, mutta Zinnkelleriin voi poiketa myös pelkästään oluelle. Kesällä kiva terassi ja sisältä hyvinkin autenttisen näköinen Saksa-kokemus. Listalla löytyy vakioherkkuja: Weihenstephaneria, Erdingeriä ja jopa Augustineria! Oktoberfestin aikaan vaihtuvia teemaoluita.

Zinnkeller.fi


Teerenpeli

Olavinkatu 2, 00100 Helsinki

Lahtelaisen panimoravintolan ilmentymä Helsingin Kampissa on suosittu illaviettopaikka – joka päivä. Valikoiman etunenässä ovat panimon omat, sanotaanko nätisti, markettityyliin tehdyt oluet, mutta niiden lisäksi löytyy vierailevia pienpanimoita ja pulloja mm. Belgiasta ja Saksasta. Teerenpeli on tyylillä tehty viihtyisä kaksikerroksinen baari, jossa kuulee myös jutella. Sauhuttelijat ilahtuvat yhdestä helsingin parhaimmista lämmitetyistä terasseista toisen kerroksen sisäpihalla. Keskuskadulta löytyy Teerenpelin vaatimattomampi sivukonttori.

www.teerenpeli.com


Roudaribaari Ihme

Kaisaniemenkatu 3 A, 00100 Helsinki

Roudaribaari Ihme - miksauspöytä

Kaisaniemen vetovoima on tunnistettu. Uusin avaus kivijalkaan on Roudaribaari Ihme. Musiikki on rehvakkaampaa kuin Craft-baareissa yleensä. Seinillä vanhoja miksauspöytiä, vähän kuin museossa. Yhteen miksauspöytään pääsee leikkimään miksaajaa, samalla kun katselee Kaisaniemen katuvilinää.
Espoolainen Masis Brewery nostaa pään reilussa hanavalikoimassa, mutta vaihtoehtoja löytyy. Hanavalikoima Untappd:ssä, kuten ajan henkeen kuuluu. Asiakaskunnasta huomaa, että brändäys on osunut ja kohderyhmä on löytynyt heti laakista. Hinnat osoitteelle tyypilliset.

untappd.com/v/roudaribaari-ihme/11239436


Molly Malones

Kaisaniemenkatu 1 C, 00100 Helsinki

Joka kaupungista löytyy legendaarinen irkkubaari, jossa on massiivipuuloossit, ahdas tunnelma sekä Kilkennyä ja Guinnesia kittaavia kovaäänisiä uroita. Helsingissä tämä instituutio on Molly Malones. Kaksikerroksisen baarin yläkerrassa on usein teemaan sopivia bändejä veivaamassa Thin Lizzyn covereja. Parhaimmillaan upea tunnelma, huonoimmillaankin hyvä.

www.mollymalones.fi


Kitty’s Public House

Kaivopiha, Mannerheimintie 5, 00100 Helsinki

Kitty`s muutti Citykäytävältä Kaivopihalle, entisen Dublinerin tiloihin. Nyt on siis tilaa enemmän, kuin vanhassa. Edelleen löytyy brittipubin tunnelmaa; sohvia ja massiivipuuta. Olutlistalla tottakai teeman mukaisesti Thornbridget, Brewdogit ja Fullersit sekä real alea. Reilussa kymmenessä hanassa löytyy myös alati päivittyvä kattaus pienpanimoita ympäri Eurooppaa.

www.raflaamo.fi/fi/helsinki/kittys-public-house


Sori Taproom

Vuorikatu 16, 00100 Helsinki.

Sori is back! Vaikean korona-ajan ja siitä seuranneen tauon jälkeen Sori taproom on jälleen auki. Vähän väriä seinille, pizzaa listalle ja lisää lasiviinejä. Muuten homma pyörii tuttuun tapaan. Parikymmentä hanaa lähinnä panimon omaa olutta. Pullovalikoimassa löytyy muitakin ja tietysti trendikästä lambicia/hapanta. Hinnoittelustrategia näyttää muuttuneen jossain kohtaa vuotta 2022 hyvin aggressiiviseksi. Hanaoluiden litrahinnat pyörivät helposti 50€ hujakoilla, eikä nyt puhuta mistään tynnyrikypsytetyistä spessuista, vaan ihan normi-ipoista! Onneksi tölkkiosastolla voi tehdä vielä löytöjä.

Soribrewing.com


Kaisla

Vilhonkatu 4, 00100 Helsinki

Oluthuone Kaisla

Sokkeloinen ja iso olutravintola on yksi Helsingin must-kohteista. Oli ilta mikä hyvänsä, aina on liikettä. Kaisla nojaa perinteisiin panimoihin niin Englannista, Belgiasta kuin Saksastakin, mutta joitain pienpanimoitakin löytyy erittäin laajoilta listoilta. Hanoja saa 2dl annoksina eikä niistä hirveää litrahintaeroa sakoteta isompiin laseihin verrattuna. Testaa myös kehutun snack-menun antimet. Epäilemättä Helsingin parhaita olutravintoloita.

www.raflaamo.fi/fi/helsinki/kaisla


Juova hanahuone

Kaisaniemenkatu 3, 00100 Helsinki

Keskelle koronakurimusta kesällä 2021 avattu Juova vakuuttaa valikoimallaan. Kyseessä kuuden suomalaisen oluttoimijan yhteishanke jossa mukana: Olarin Panimo, Maistila, Tired Uncle, ETKO, Tuju, Mallassepät, CoolHead sekä Pien. Parissakymmenessä hanassa valuu omistajien oluiden lisäksi mm. tsekkipilsiä. Pullovalikoima on mahtava. Monta sivua. Tulee mieleen Bier-Bier hyvinä aikoina. Lambicia löytyy kattava valikoima. Harvinaisuuksilla on toki hintansa, mutta Juovan hinnoittelu yleisesti ottaen varsin siedettävää.


Ølhus

S-ryhmän takinkääntö tsekkiläisistä oluthuoneista pohjolan pienpanimoihin ansaitsee hatunnoston. Konsepti on mietitty ilahduttavan maisteluystävälliseksi. Ravintolaperheen hanalista uudistuu viikoittain ja olutta saa ostaa vaikka vain yhden desin – eikä se vaikuta litrahintaan! Hanojen lisäksi pullovalikoimaa löytyy joka ravintolasta kymmeniä. Kelvollista S-snäkiä saa myös jos nälkä iskee.


Villi Wäinö

Kalevankatu 4, 00100 Helsinki

Kalevankadun pienpanimobuumin airut, livemusiikkibaari ja sauna, josta voi tulla vilvoittelemaan pyyhe päällä yhdelle Helsingin vilkkaimmista kaduista. Hanoja on kymmenisen kappaletta, toistaiseksi kuitenkin minimiannos 3dl ja siitäkin litrahinta korkeampi kuin isosta. Siitä huolimatta hyvä baari ja iltaisin lähes aina täynnä.

www.villiwaino.fi


Restaurant Nolla

Fredrikinkatu 22, 00100 Helsinki

Restaurant Nolla - qroguettes

Nollan ideologiaan kuuluu nimensä mukaan ruokahävikin minimointi. Profiili muutenkin enemmän fine dining kuin edeltäjällä tässä osoitteessa (Il Birrificio). Olutta pannaan entisellä laitteistolla. Hanoja tusinan verran ja oma tuotanto tottakai kärkenä. Valikoima vaihtelee tyylien laidasta laitaan, mutta huonoa olutta ei ole täällä vielä maistettu. Asiakaskunnan toiveita kuunnellen, oluiden alkoholipitoisuus laskee kokoajan. Alle 4% oluita löytyy iso liuta. Muun muassa kuvassa oleva Farmhouse Ale, joka kepeydestään huolimatta varsin maukas. Maistui hyvin kinkku-juustokrokettien kanssa.

www.restaurantnolla.com


Pikkulintu Ruttopuisto

Lönnrotinkatu 11, 00120 Helsinki

Elossa ja alan harrastajien suosiossa. Parikymmentä oluthanaa ja reipas pullovalikoima ympäri maailman. Mukana myös harvinaisuuksia. Lönnrotinkadun interiööriin tuotu kirjahyllyä ja tummaa puuta – hieman kliininen mutta siisti paja. Kesäterassi avartaa istumapaikkojen määrää huomattavasti.


Angleterre

Fredrikinkatu 47, 00100 Helsinki

Legendaarinen brittioluen pyhättö. Sisustuksesta ei puutu kuin englantilainen herrasmies monokkeli silmässä lukemassa The Telegraphia ja nauttimassa ale-lasillista. Nykyään S-konsernin painostuksesta listoilta löytyy myös pari pohjolan pienpanimoa – muuten mennään tutuilla Fullerseilla, Bishops Fingereillä ja Marstoneilla. Aina vähintään yksi real ale pumpussa. Asialleen omistautunut henkilökunta.

www.raflaamo.fi/fi/helsinki/angleterre


Bier-Bier

Helsingin parhaat olutravintolat Bier-Bier

Erottajankatu 13, 00130 Helsinki

Bier-Bierin vetovastuu muuttui (ilmeisesti 2019) ja samalla valikoima keveni huomattavasti. Edelleen hyviä oluttärppejä löytyy ja sama ainutlaatuinen tunnelma historiallisessa ravintolatilassa säilyy.

www.bier-bier.fi


Tommyknocker Craft Beer Bar

Iso-Roobertinkatu 13, 00120 Helsinki

Pieni mutta pippurinen Tommyknocker profiloituu jenkkioluiden erityisasiantuntijana. Itseasiassa heillä (Delifox Ravintoloilla) on yksinoikeus  Suomessa jenkkipanimo Tommyknockerin hanatuotteisiin, joita löytyy tiskiltä muutama. Pulloissa Ballast Pointia, Samuel adamsia etc. Jenkkien lisäksi suomalaisia pienpanimoita hanassa. Desin minimiannoksesta aina plussaa, joskin litrahinta niissä kipuaa harmillisen korkeaksi.

www.tommyknocker.fi


Vltava

Elielinaukio 2, 00100 Helsinki

Rautatieaseman kyljessä oleva Vltava on pitänyt pintansa, vaikka tsekkitrendi kuoli jo vuosia sitten. Ja miksipä ei, junantuomien ja viemien olutpyhättö, joka näyttää sille kun tsekkiläisen oluthuoneen kuuluukin. Hanoissa tottakai urkkia, Kozelia ja Staropramenia. Sen lisäksi he teettävät omaa ”house brand” -olutta, joka on varsin kelvollista. Yläkerran ravintolatarjonta on puhdasta S-ryhmää.

www.vltava.fi


Stone’s

KESKUSKATU 4, 00100 HELSINKI

Yläkertaan juomaan, alakertaan syömään. Ja kesällä mukava terassi Keskuskadulla. Hanoissa suomibulkkia, mutta myös katsaus pienpanimoihin. Burgeriannoksen hinta on karannut stratosfääriin, etenkin kun miettii hinta-laatua. Ja alueen muuta tarjontaa bursaosastolla. Mutta oluelle on mukava poiketa.


Time bar

Mikonkatu 8, Aikatalo Helsinki

Ateneumin takana, Aikatalossa sijaitseva baari on kuorinut aikojen saatossa nahkaansa muutaman kerran. Tänä päivänä paino oluissa. Hanoissa ei juurikaan mitään mielenkiintoista, mutta pullovalikoimassa tärppejä löytyy; pienpanimot ja lambicit muun muassa. Hintaa erikoisuuksilla on. Tuotteita saa myös mukaan. Baarin sivuilta näkee valikoiman reaaliajassa. Se on tätä päivää.


Wall st. Bar

Wall st. Bar

Ateneuminkuja 4, 00100 Helsinki

Aikoinaan stadin snadein. En tiedä onko näin enää, koska neliöitä on laajennuksen jälkeen nyt ainakin kolme lisää! Yllättävän viihtyisä pikku akvaario Ateneumin takana. Kohtuuhinnat alueelle. Hanoissa Karhu, mutta pullovalikoimasta löytyy myös oluita: Stadin panimoa, Makua ja Fransiskaneria jotain mainitaksemme.


Pub Peräkammari

Eerikinkatu 2, 00100 Helsinki

Nimen perusteella voisi kuvitella olevansa Kallion viimeisessä reiässä. Tämä peräkammari sijaitsee kuitenkin Forumin kupeessa Eerikinkadulla tiloissa, jossa on ollut mm. Fine dining ravintola Sinne. Peräkammarissa mennään kuitenkin rehdillä pubi asenteella.

Keravan tuotteiden lisäksi hanoissa löytyy myös Mallaskoski. Hinnat varsin kohtuuliset, etenkin iloisina tunteina. Satunnaisia poistoeriä. Spesiaalina löytyy useampaa eri sahtia.


Viisi Penniä

Mannerheimintie 55, 00250 Helsinki

Viriili kuuskymppinen baari on tullut juuri kasvojenkohotuksesta. Viisi Penniä on viihtyisän rauhallinen ja tyylillä sisustettu olutravintola Töölössä Manskun varrella. Musiikin volyymi sopusuhtainen. 21 vakiohanaa ja muutama erikoisempi nopeammilla vaihdoilla. Pullovalikoimaa löytyy mahtavat 150! Viisi penniä teettää myös omaa 60-v. juhlaolutta (India pale lager). Hinnat halvemmat kuin ydinkeskustassa. Thornbridgen legendaarinen Jaipur lorahtaa omaksi 7,60€ / 0,4l. Lisäpisteitä tämä olutravintola saa erinomaisesta krouviruoasta.

www.viisipennia.fi


Mullikka

Mannerheimintie 130, 00270 Helsinki

Kompakti 1,5 kerroksinen olutbaari jossa Helsingin laajin valikoima kotimaisia pienpanimo-oluita. Noin 100 merkkiä käsittää mm. Vääksyn panimoa, Kimitöä ja Vallilaa. Hanatuotteet vakiohinnoilla 0,2l = 4,50€ / 0,33l = 5,90€ / 0,4l = 9€. Sekalaista musiikkia kaiuttimissa. Sporttia telkussa. Varsin seesteinen tunnelma, jossa on mukava hörpätä täysin tuntemattomia suomalaisia käsityöoluita.

mullikka.fi


Punavuoren ahven

Punavuorenkatu 12, 00150 Helsinki

Punavuoren Ahven - Hopton, Thronbridge

Oluenystävä ei voi ohittaa kalaravintoloita. Jokaisessa niissä on oma tunnelmansa sijainnin ja asiakaskunnan mukaan. Yhteinen nimittäjä on oluista nauttiminen ilman raikaavaa listamusiikkia. Lautapelejä pelataan. Lehtiä luetaan.

Punavuoren ahvenessa pullo-oluita seinälistalla nelisenkymmentä. Muutamia hanoja, joihin valittu satunnaisia tap takeovereita. Lasikirppiksiä kannattaa myös pitää silmällä – mutta niihin kannattaa tulla ajoissa. Koirat myös tervetulleita tähän baariin.

www.kalaravintolat.fi


Bierhuis Rotterdam

Kampinkeskus, 00100 Helsinki

Kampin Hollanti-ilmentymässä herkutellaan vaihtelevalla valikoimalla puukenkämaan sekä ympärysvaltioiden tuotantoa. Hanavalikoimassa revitellään suomalaisilla isommilla ja pienemmillä panimoilla. Kampin ostarilla riittää aina hyörinää – myös maanantaisi. S-ryhmän snacky-osastoa voi tilailla jos nälkä yllättää.

www.raflaamo.fi/fi/helsinki/rotterdam


Amsterdam

Itämerenkuja 1 C, 00180 Helsinki

Samaa S-ryhmän hollantilaisittain nimettyjen olutravintoloiden ketjua kuin Kampin Rotterdam. Valikoima sama eli ollaan varmoilla linjoilla Belgian, Saksan ja Englannin tuotteissa pääsääntöisesti. Terassin ollessa istumakunnossa, Ruoholahden kanava tarjoaa merihenkisen tunnelman.


Huutokonttorin Kanttiini

Tyynenmerenkatu 1, 00220 Helsinki

Jätkäsaaren Clarion hotellin vastapäätä löytyvästä vanhasta punatiilimakasiinista paljastuu upea baari. Lippuja katossa, paksut samettiverhot ikkunoissa. Merimiesajan henkeä. Torstai-ehtoona kaiuttimissa Klamydiaa hillityllä volyymilla ja mukava pikku hihitys siellä täällä.

Hanoissa ei löydy mitään juotavaa, mutta pullo-osastolla tarjoillaan myös suomalaista pienpanimo-osastoa karmeaan hintaan. Hienon interiöörin takia kuitenkin suositeltava käynti.

www-FB


Olutravintola Oljenkorsi

Intiankatu 18, 00560 Helsinki

Toukolan oma olohuone, jossa kymmenisen hanaa palvelee erikoisuuksien hakijoita. On Suomen sekä Viron pienpanimoita. Pullovalikoimassa jatketaan perinteisemmällä osastolla. Hinnat kelvolliset. Pisteitä nettisivulla melko tiuhaan päivittyvästä hanatarjonnasta. Leppoisa korttelitunnelma. Kesällä takapihalla tapahtumia jossa olut virtaa ja laulu raikaa.

oljenkorsi.fi


Olutravintola Jano

Jano

Mäkitorpantie 11, 00620 Helsinki

Ogelin ihme tarjoilee kelpo kattauksen väljätunnelmaisessa baarissa. Jano on mukana yhtenä suomalaisena Thornbridgen erikoisohjelmassa, jossa olutravintolat saavat panimon erikoiseriä myyntiin. Muita hanoja löytyy noin kymmenen. Pullovalikoima mukaan ottaen eri tuotteita on saatavilla reilusti yli sata.

olutravintolajano.fi


Last Updated on 15 syyskuun, 2023 by Flavorado

You might also like:

Olutmatkailijan Tukholma – Södermalmin pubit

Flavorado

Olutmatkailijan München – 7 vinkkiä biergarteneiden luvattuun kaupunkiin

Janne Suomi

Suuret Oluet Pienet Panimot – Helsinki 2015

Flavorado Tech

Jätä kommentti

FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More