Edulliset viinitHinta-laatuarvioHintakategoriaJuomatKultaviiniPunaviinitViini

Obsession Red

Obsession Red

Jenkkiviinejä löytyy lasista yllättävän harvoin, mikä on sääli, koska esimerkiksi heidän Zinfandel osaamisensa on huippua. Obsession edustaa kolmen rypäleen sekoitusta, jossa edellämainitun lisäksi löytyy merlot ja Petite shiraz.

Tuoksussa on pyöreän mehukas marja. Hieman punaisiakin piirteitä kirsikasta mutta pääasiallisesti Obsessionin täyttää muheva herukka, pinja, savu ja mausteet.

Hyvin hedelmäinen viini on täyteläinen ja pyöreä – hillomainen. Matala hapokkuus ja lämmittävän pitkä lopetus, jossa erinomaisen pehmeät tanniinit. Lopussa myös tammi tulee esiin mikä on omiaan kuivattamaan reilua marjan makeutta.

Obsession red on laatuviini, jossa on kivasti jenkkityyliä ja eurooppaa sekaisin. Toimi todella hyvin pihvin, perunoiden ja bearnaise-kastikkeen kanssa. Kesän grillitouhuihin varma valinta.

Alkossa

Last Updated on 16 helmikuun, 2014 by Flavorado

You might also like:

Duc de Larsan Madiran

Flavorado

i heart Bobal

Flavorado

André Clouet Rosé Champagne Brut

Flavorado

Breathing Space Cabernet Sauvignon

Flavorado

Ballet Carte Noire Demi Sec

Flavorado

Bourgogne Chardonnay Prestige

Flavorado

Jätä kommentti

FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More