Edulliset viinitHinta-laatuarvioHintakategoriaJuomatKultaviiniValkoviinitViini

Muscadet Cotes de Grandlieu Sur-Lie “Les Parcelles”

Muscadet Cotes de Grandlieu Sur-Lie "Les Parcelles"

Muscadetin aromi on eittämättä mielenkiintoa herättävä, niin nytkin. Tätähän ei pidä sekoittaa Muscattiin. Viini on tehty “sur-lie” menetelmällä eli kypsytelty hiivojen kanssa.

Meillä on mukavan raikas sitruuna sekä ruoho ja näiden vastapainoksi kaalin ja jopa hiekan aromia, ja kaikki kuitenkin kutsuvassa muodossa.

Kuiva viini jossa on keskimääräinen hapokkuus ja varsin reipas runko. Tuoksun aromit välittyvät melko pitkään jälkimakuun. Onhan sillä hiukan hintaa mutta hyvä kuriositeetti Loiresta. Simpukka- / osteriviini.

Alkon tilausvalikoima

Last Updated on 26 toukokuun, 2022 by Flavorado

You might also like:

Casasmith Vino Pinot Grigio

Flavorado

Vallis Queyras Grenache Syrah

Flavorado

Billecart-Salmon Brut Réserve

Flavorado

Jätä kommentti

FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More