Edulliset viinitHinta-laatuarvioHintakategoriaJuomatKultaviiniValkoviinitViini

Bestheim Pinot Gris Premium Réserve

Bestheim Pinot Gris Premium Réserve

Suomenlippu etiketissä. Sehän aina sopii perinteiselle viinimaalle, Suomelle!

Mahtavan aromikas pölähdys lähtee lasista. Kypsää, lähes hillomaista hedelmää. Mennään persikalla, aprikoosilla ja yrttisyydellä.
Kypsän hedelmäinen on myös maku. Ruutinen mausteisuus. Juurevaa touhua. Sokeria on 8g litrassa ja se sallii tämän viinin kumppaniksi mausteisempaakin ruokaa. Viehättävän öljyinen suutuntuma. Sattui olemaan hatsapuria lautasella. Sen kanssa mahtava. Sekä paahdetun broilerinkoiven kyljessä.
Robusti, maanläheinen Pinot Gris, mutta voi pojat kun makuun pääsee, niin hyvin maistuu. Jälleen hieno viini Bestheimilta.

Last Updated on 17 syyskuun, 2021 by Flavorado

You might also like:

Valdubon Roble

Flavorado

Domaine Bousquet Reserve Malbec

Flavorado

Kloster Eberbach Riesling Trocken

Flavorado

Pra’ Otto

Flavorado

Jekel Gravelstone Chardonnay

Flavorado

Piccini 1882 Extra Dry

Flavorado

Jätä kommentti

FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More