Hinta-laatuarvioHintakategoriaHintavat viinitJuomatPunaviinitTimanttiviiniViini

Jaffelin Beaune 1er Cru Les Cent Vignes

Jaffelin Beaune 1er Cru Les Cent Vignes

Burgundin punaiset tuppaavat olemaan järjettömän hintaisia. Sen lisäksi ostaessa vielä enemmän tai vähemmän juomakelvottomia. Jaffelin tunnistautui sokossa heti alueensa edustajaksi ja se asetti hieman ennakkoluuloja.

Rusehtavaan kääntyvä väri kielii siitä että pullossa on jo vuosia vietetty. Ikää on tuoksussakin, joka on todella hienosti kehittynyt; mansikkaa, aavistus savua – bukee.

Vielä ryhdikkään karpaloinen hapokkuus tukee eleganttia ja keskitäyteläistä viiniä. Tasapainoinen ja pitkä liito avaa kokoajan uusia ovia aromimaailmassa. Kirsikkaa, mansikkaa, nahkaa. Todella nautittava ja erittäin tyylikäs kokonaisuus. Mielestäni ainoita juomakelpoisia burgundeja ostettaessa ja kauhun sekaisin tunnelmin odotin hintalappua – joka yllätti täysin. Alle 30€!! Kellarit täyteen ja äkkiä – Jaffelin Beaune 1er Cru Les Cent Vignes on erinomainen ostos.

Alkossa

Last Updated on 22 marraskuun, 2014 by Flavorado

You might also like:

Duc de Larsan Madiran

Flavorado

Beatrice et Pascal Lambert Chinon Les Terasses

Flavorado

Trimbach Riesling Réserve

Flavorado

Jätä kommentti

FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More