Edulliset viinitHinta-laatuarvioHintakategoriaJuomatTimanttiviiniValkoviinitViini

Hillinger Pinot Gris

Hillinger Pinot Gris

Jokin näissä itävaltalaisten viinien puhtaudessa puhuttelee? Hillinger Pinot Gris tarjoilee tuoreen raikkaassa tuoksussa melonia ja raparperimäistä kirpakkuutta. Maan kiviä.

Vaikka viini on ryhdikäs, se ei ole raskas vaan eloisalla hapokkuudella tasapainoisesti lentävä kaunotar. Jälkimaun greippinen bitterisyys on kuin nakutettu pakettiin ja antaa syvyyttä ruokaviininä. Maltillinen alkoholi 12,5 sekin vain plussaa.

Ankankoipia hauduteltiin fenkolipedillä eikä enempää voi ruoka-viini kombinaatiolta vaatia. Toinen Hillinger – toinen napakymppi.

Alkossa

Last Updated on 14 elokuun, 2014 by Flavorado

You might also like:

2U Duas Uvas Premium

Flavorado

Yali Wetland Reserva Sauvignon Blanc

Flavorado

Bründlmayer Riesling Steinmassel

Flavorado

Charles de Fère Crémant du Jura Brut

Flavorado

Merito Amontillado

Flavorado

Zonnebloem Sauvignon Blanc

Flavorado

Jätä kommentti

FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More