Edulliset viinitHinta-laatuarvioHintakategoriaHopeaviiniJuomatPunaviinitViini

ChangYu Cabernet Sauvignon

ChangYu Cabernet Sauvignon

Punaherukkaan kääntyvä aromimaailma, jossa hienoisia kehittymisen merkkejä. Nahkaa ja mausteita. Ei tästä kyllä Cabernet Sauvignonia tunnistaisi sokossa? Eikä se toisaalta olekaan pääasia.

ChangYu keskitäyteläinen viini, jossa hiukan savua ja reipasta hedelmäisyyttä. Hedelmäisyydestä huolimatta hyvin kuiva. Sileä suuntuntuma on kuin kiinalaista silkkiä. Helpot tanniinit ja jyrkkä tammi jälkimaussa. Erikoinen viini – niin kuin olettaa saattaa. Ei tätä ainakaan ilman ruokaa pysty? Kiinalaiseksi viiniksi varmasti hyvä mutta isommassa mittakaavassa vielä vaisu.

ChangYu Pioneer Winery on kuitenkin nyt lyönyt kortin pöytään ja odotettavissa on jonkilainen pelikaveri lähivuosina.

Alkossa

Last Updated on 16 helmikuun, 2014 by Flavorado

You might also like:

Saint Clair Pioneer Block Sawcut Chardonnay

Flavorado

Santa Helena Varietal Rosé

Flavorado

Cape Zebra Cabernet Sauvignon Merlot

Flavorado

Jätä kommentti

FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More