Edulliset viinitHinta-laatuarvioHintakategoriaHopeaviiniJuomatPunaviinitViini

Alexandre Relvas Merino Organic

Alexandre Relvas Merino Organic

Tässä luomuviinissä viinitarhan rikkaruohoja popsivat merinolampaat ovat päässeet mukaan etikettiin. Viinin tuoksu on raikkaan ja mehevän marjaisa. Siitä löytyy mansikkaa, luumua ja yrttejä. Kun viini saa avautua, niin tuoksusta nousee myös tammista savua ja kuivaa viikunaa.

Merino organicin keskitäyteläisessä maussa on mustikkaa, puolukkaa ja mansikkaa. Hedelmäisyyden vastapainona happoja on reilusti ja tanniinejakin löytyy. Viini sopii parhaiten pastaruuille, suolaisille antipasteille ja possuruuille. Avaa pullo hyvissä ajoin ennen tarjoilua.

Alkossa kirjoitushetkellä

Last Updated on 24 maaliskuun, 2021 by Flavorado

You might also like:

Guru Branco

Flavorado

Baron de Ley Reserva

Flavorado

Quinta de la Rosa Dourosa

Flavorado

Jätä kommentti

FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More