Edulliset viinitHinta-laatuarvioHintakategoriaHopeaviiniJuomatPunaviinitViini

2U Duas Uvas Premium

2U Duas Uvas Premium

Suomen myydyimmän viinin Duas Uvasin premium versio, joka on saanut kypsyä suosittua veljeään pidempään tammitynnyreissä. Tuoksusta löytyy savuisuutta ja mausteisuutta, karhunvatukkaa, mustaherukkaa ja maata.

Alkuun 2U Duas Uvas Premiumin hieman pidättyväinen tuoksu avautuu dekantoinnin jälkeen. Täyteläisessä ja hedelmäisessä maussa on tuoksun mukaisia tummia marjoja ja yrttisyyttä. Happoja ja tanniineja on reippaasti. Jälkimaku on hieman karhea. Sokeria tässä on selvästi vähemmän kuin perus-Duas Uvasissa, jolloin grilliruokien sijasta tämä viini kannattaa mieluummin tarjota yrttisten ja tomaattisten liharuokien ja lihapatojen kanssa.

Alkossa kirjoitushetkellä

Last Updated on 24 maaliskuun, 2021 by Flavorado

You might also like:

Las Casas del Toqui Cabernet Sauvignon Reserve

Flavorado

Indómita Gran Reserva Carignan

Flavorado

Aroa Jauna

Flavorado

Jätä kommentti

FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More