Edulliset viinitHinta-laatuarvioHintakategoriaJuomatKultaviiniKuohuviinitViini

Zonin 1821 Rosé Prosecco Brut

Zonin 1821 Rosé Prosecco Brut

Ison ja laadukkaan talon Rosé Prosecco on pakattu näyttävään pulloon ja pakettiin. Näppärä lahjaidea siis. Yleensä tuppaa vaan olemaan niin, että pakkaukseen käytetään enemmän paukkuja, kuin itse sisältöön.

Gleran päärynä löytyy heti ensin. Taustalla myös punaista marjaa, jopa metsämansikkaa. Pehmeän marjainen, raikastavaa hapokkuutta ja hentoa bitterisyyttä. Varsin nautittava prosecco myös sisällöltään – ei siis pelkkää designia. Antipaston kylkeen lämpimänä päivänä ja kyllä maistuu.

Alkossa kirjoitushetkellä

Last Updated on 25 helmikuun, 2021 by Flavorado

You might also like:

Charles de Fère Crémant du Jura Brut

Flavorado

Raimat Abadia Chardonnay Albariño

Flavorado

Spinyback Pinot Noir

Flavorado

Jätä kommentti

FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More