Hinta-laatuarvioHintakategoriaJuomatKalliit viinitKultaviiniKuohuviinitViini

Wiston Estate Cuvée Brut

Wiston Estate Cuvée Brut

Englantilaisten laatukuohuviinien esillemarssia on mukava seurata. Tähän asti on ollut vain yksi ongelma; hinta. Brexit tuskin asetelmaa helpottaa, ellei punta romahda. Täytyy toivoa.

Wiston Estate Cuvée Brut 2013

Samppanjablendillä mennään ja 36 kuukauden kypsytyksellä. Upean paahteinen ja vivahteikas aromimaailma on täynnä punaista omenaa, mantelia ja vaniljaa. Hento oksidaatio antaa viinille mielenkiintoisen sävyn.

Mahtavan hapokas ja jäntevä viini. Pitkä ja mineraalinen jälkimaku sekä loistavat pienet kuplat. Aivan mahtava viini tämä on. Parasta mitä saarivaltiosta on tullut maistettua. Samppanjasta menisi sokkorivissä. Hintaakin on tosin kuin samppanjalla.

Alkossa

Last Updated on 29 syyskuun, 2018 by Flavorado

You might also like:

Chablis Les Marouettes

Flavorado

Bollinger Special Cuvée Champagne Brut

Flavorado

Kühling-Gillot Oppenheim Riesling Trocken

Flavorado

Jätä kommentti

FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More