Edulliset viinitHinta-laatuarvioHintakategoriaJuomatPunaviinitTimanttiviiniViini

Terra de Bron Syrah

Terra de Bron Syrah

Avoimissa betonisäiliöissä käytetty ja huolella tammessa sekä pullossa kypsytelty Terra de Bron Syrah on harvinaislaatuinen punaviini Etelä-Afrikasta. Ja niin kuin nimikin viittaa, tässä tavoitellaan enemmänkin eurooppalaista tyyliä voimakkaaseen Syrah-rypäleeseen.

Avoimessa tuoksussa löytyy tummia ja syviä aromeja; kirsikkahilloa ja karhunvadelmaa. Jo aavistuksen kehittynyt aromi kutsuu nostamaan lasia huulille välittömästi.

Täyteläisen voimakas viini on kuitenkin harmoninen ja hyvin silkkinen. Aavistus karpaloista hapokkuutta ja makeat mausteet elävöittävät viiniä. Jälkimaku jatkuu pitkään ja upeaan tammisuuteen. Terra de Bron Syrah on erinomainen ruokaviini; vaikka hieman punakan pihvin kaveriksi.

Alkossa

Last Updated on 26 toukokuun, 2022 by Flavorado

You might also like:

Gnarly Head Old Vine Zin

Flavorado

Viñedos de Alfaro Conde Del Real Agrado Reserva

Flavorado

Penina Touriga National

Flavorado

Weinert Carrascal

Flavorado

Cono Sur Single Vineyard Block 5 Chardonnay

Flavorado

Trimbach Riesling Réserve

Flavorado

Jätä kommentti

FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More