Edulliset viinitHinta-laatuarvioHintakategoriaJuomatPunaviinitTimanttiviiniViini

Soprasasso Valpolicella Ripasso

Soprasasso Valpolicella Ripasso

Ripassoa pukkaa hyllyyn, mikäs siinä, mukavahan näitä on kylminä iltoina maistella ruoalla tai ilman.

Hyvin mielenkiintoinen aromimaailma. Eleganttia tummaa kirsikkaa, mustikkaa ja kukkaisuutta. Nyt on jotain erikoista tekeillä?

Varsin täyteläistä viiniä elävöittää raikas hapokkuus. Tasapainoinen luumuisuus jatkuu pitkään kevyen tammiseen ja hiukan mausteiseen lopetukseen, joka jättää virneen kasvoille. Onpas loistava viini! Nuoresta olemuksestaan huolimatta hyvinkin nautittava.

Nyt on kuulkaas niin, että Soprasasso Valpolicella Ripasso on valikoimamme parhaimpia, ellei paras viini tyylilajissaan – etenkin kun hinta ei ole edes 15 euroa?! Viinin ainoa huonopuoli on se että se on ns. jouluviini, eli häviää melko pian hyllystä. Toimi siis nopeasti!

Alkossa

 

Last Updated on 22 marraskuun, 2014 by Flavorado

You might also like:

Leo Martin Selección Mencía

Flavorado

i heart Bobal

Flavorado

Zonin 1821 Rosé Prosecco Brut

Flavorado

Jätä kommentti

FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More