ArtikkelitYleinen

Oikein toteutettu resepti – Onko sellaista olemassa?

Oikein toteutettu resepti on lopulta hyvin simppeli, aivan kuten esimerkiksi lainanottokin. Seuraavassa käymme läpi asioita, jotka auttavat tekemään oman talouden huolehtimisesta entistäkin helpompaa.

Sisältöyhteistyö

Nautitaan arjen rutiinien avulla toistemme seurasta

Aika ja raha ovat usein tiukassa käytössä. Haluammekin varmasti, että on enemmän aikaa nauttia elämästä niiden kanssa, jotka merkitsevät eniten. Miten esimerkiksi poistaa stressi siitä, mitä tehdä illalliseksi? Miten luoda paras suunnitelma, jonka avulla on enemmän aikaa nauttia muustakin kuin arkisista rutiineista.

Vai voisiko lopulta ne arkiset rutiinit olla juuri niitä, joiden avulla nauttia toistemme seurasta? Ja vaikka opettaa samalla lapsille ruoanlaittoa ja ottaa heidät mukaan. Arki ei kuitenkaan aina anna tälle tilaa, erityisesti silloin kun on nälkä. Joten rentoudu ja pidä hauskaa!

Arjen rahoitusta voi suunnitella esimerkiksi eri apukeinoin, kuten lainoin. Lainaa LoanScouterin avulla auttaa esimerkiksi vertailuttamaan eri lainantarjoajat ja lainatuotteet juuri hakijan taloudelliseen tilanteeseen perustuen.

Herkulliset, kotitekoiset ateriat, jotka voidaan esimerkiksi pakastaa ja valmistaa vaikkapa sunnuntaina koko perheen voimin. Vähennetään ruokakauppareissujen määrää. Ota esimerkiksi käyttöön kauppakassitilaus tai tee viikon ostokset kerralla, budjetoi viisaasti ja jätä kuitenkin tilaa sellaisille tuotteille, jotka kuuluvat esimerkiksi vapaapäiville ja jaettavaksi perheen kesken. Budjetointi ei suinkaa tarkoita nauttimisesta luopumista, vaan sen voi tehdä myös viisaasti.

Oikein tehdyt illalliset hyödyttävät sekä taloutta että arkea

Säästät aikaa, kun luot taloudellisia ateriasuunnitelmia, esimerkiksi juuri reseptitaivaan näppärien reseptien ja erityisesti hävikkiruoka-osion avulla. Kaiken ei välttämättä tarvitse olla aina alusta loppuun uudelleen tehtyä vaan herkullisen aterian saa luotua myös eilisen aterian tähteistä.
Tarjoa perheellesi erilaisia tuoreita ja terveellisiä ruokavaihtoehtoja. Käytä esimerkiksi kausituotteita- ja vihanneksia sekä hedelmiä tai osta esimerkiksi tarvitsemasi pakastealtaasta, jossa on entistäkin enemmän vaihtoehtoja.

Luo joka kuukaudelle erilainen ruokalista, joka pitää päivällisajat jännittävinä. Huomaat lopulta, kuinka helppoa kyseistä listaa on noudattaa, kun otat sen rutiiniksi. Ja samalla lapsetkin oppivat odottamaan jo tiettyjä päiviä sekä annoksia. Tutustutat heidät myös uusiin makuihin ja listan seuraaminen on hauska tapa esimerkiksi aloittaa päivä sekä uusi viikko. Ota myös lapset ja kumppanisi mukaan aterialistan suunnitteluun, ja tehkää siitä yhteinen hetki, jossa jakaa ideoita ja käydä läpi jokaisen omaa mielikuvitusta.

Pohdi prioriteettejasi. Tässäkin ytimenä on selkeästi määritellyt tavoitteet. Jos tavoitteenasi on saada oma talous hallintaan, kokeile LoanScouterin vertailupalvelua, jolla voit helposti kilpailuttaa lainat ja säästää selvää rahaa.

Last Updated on 4 kesäkuun, 2022 by Flavorado

You might also like:

Herkuttelijan paratiisi: matkakohteet, jotka tarjoavat unohtumattomia makuelämyksiä

Flavorado Tech

Paras löytyy aina vertailemalla – aivan kuten lainakin

Flavorado Tech

Viinitilalle Italiaan – toteuta unelmiesi matka

Flavorado Tech

Jätä kommentti

FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More