Edulliset viinitHinta-laatuarvioHintakategoriaJuomatKultaviiniValkoviinitViini

Nivarius Tempranillo Blanco

Nivarius Tempranillo Blanco

Kaikki muut eläimet etiketeissä onkin jo nähty, ja nyt saadaan vielä jääkarhu. Nivarius on tiettävästi ainoa Riojalainen viinitalo, joka on keskittynyt vain valkoviineihin.

Mielenkiintoisen aromikas tuoksu, josta löytyy mangoa, sitruksia ja viittaus tammeen. Viini onkin kypsynyt hetken 3500 litran tammitynnyreissä.

Maku on vähintäänkin ristiriitainen; paperilla viinin hapot ovat 6,1 g/l, mutta maussa niitä ei juurikaan huomaa. Tammen pyöristämät kulmat sekä kuiva ja mineraalinen lopetus jättää jopa elegantin vaikutelman. Mielenkiintoinen viini Tempranillo Blanco -rypäleestä. Sokkotastingissa tuskin kukaan saisi arvattua hapokkuutta oikein.

Saatavilla Alkossa kirjoitushetkellä.

Last Updated on 2 maaliskuun, 2020 by Flavorado

You might also like:

Faustino Crianza

Flavorado

Rieflé Riesling

Flavorado

Dr. Loosen Graacher Riesling Dry

Flavorado

Jätä kommentti

FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More