Hintavat viinitJuomatPunaviinitTimanttiviiniViini

Dos Lusíadas Pinteivera

Dos Lusíadas Pinteivera

Saman tilan Eleiveran tapaan tämäkin viini on tehty ainoastaan Touriga Nacional -rypäleistä. Syvän tumman värisen viinin tuoksussa on tyylikästä savua, kuivattuja hedelmiä, mansikkahilloa ja lihaisuutta.

Moniulotteisesta ja täyteläisestä mausta löytyy savua, kuivia hedelmiä, kypsiä tummia marjoja sekä multaa. Tanniinit ovat reilut mutta kypsät. Happojakin on reilusti. Tästä huolimatta viinin suutuntuma on silkkinen. Lämpimästä ja melko pitkästä jälkimausta löytyy pientä karheutta ja mausteisuutta. Laadukas viini tuhdeille liharuuille, pihveille ja koville juustoille. Viinin saatavuus on tällä hetkellä hyvin rajallinen.

Alkossa kirjoitushetkellä

Last Updated on 13 kesäkuun, 2022 by Flavorado

Tämä sivu löytyy myös kielellä: English

You might also like:

Lindeman’s Bin 99 Pinot Noir

Flavorado

Prologo Reserva Syrah

Flavorado

Stift Klosterneuburg Mathäi Brut

Flavorado

Jätä kommentti

FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More