Edulliset viinitHinta-laatuarvioHintakategoriaJuomatKultaviiniValkoviinitViini

Errázuriz Sauvignon Blanc Single Vineyard

Errázuriz Sauvignon Blanc Single Vineyard

Vuosikerta 2013 (kulta)

Elegantti aromi ruohosta, herukasta ja nokkosista. Hapokas. Tasapainoinen. Mineraalinen. Leppoisempi vuosikerta kuin aiemmin. Kulta.

Vuosikerta 2011-2012 (timantti)

Chilen Casablancan viinit ovat nyt jääneet mieleen monellakin kertaa. Katsotaanpa mitä tähän kastiin tarjoaa Errázuriz Sauvignon Blanc Single Vineyard?

Tuoksussa on reippaasti esillä Sauvignon Blanc ja sen tuore ruohoisuus. Sen lisäksi löytyy hieman mm. keitettyä parsaa, herukoita sekä trooppisiakin sävyjä, kuten persikkaa. Useita kerroksia siis löytyy tuoksuosastolla.

Kevyehkö palstaviini on raikkaan hapokas, rapsakan kuiva ja jälkimaku on pitkään viistävä. Alkoholia on, mutta ei mitenkään häiritsevästi. Tuntuu harvinaisen valmiille viinille, Chilestä kun on kysymys.

Tähän ihastuu kokoajan enemmän, jopa siinä määrin että puolen lasillisen jälkeen voi hienosti nostaa tämän arvokkaimpaan luokkaan. Errázuriz Sauvignon Blanc Single Vineyard on todellinen timantti Casablancasta.

Alkossa

Last Updated on 16 toukokuun, 2013 by Flavorado

You might also like:

Tarapacá Sauvignon Blanc Chardonnay Viognier

Flavorado

Santa Carolina Wild Spirit Mourvèdre

Flavorado

Parsaleipä

Flavorado

Jätä kommentti

FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More