Edulliset viinitHinta-laatuarvioHintakategoriaJuomatKultaviiniPunaviinitViini

Café Culture Coffee Mocha Pinotage

Café Culture Coffee Mocha Pinotage

Nimi on enne. Tämän viinin tuoksu on perin yksioikoinen; kahvi, mokka, espresso. Voisi vannoa että viinin valmistuksessa on käytetty jotain vippaskonstia mutta näin ei kuulemma ole. Tuo spesiaali kahvinaromi saadaan niin, että ohuet tammitynnyrit, joissa viini kypsyy, on paahdettu molemmin puolin.

Elävä hapokkuus täyteläisessä viinissä. Kiva tasapaino eikä tässä vaiheessa kahvi enää tule niin pahasti esiin. Mukavan mausteinen lopetus. Itse en ole kahvin perään muutenkaan mutta onhan Café Culture Coffee Mocha Pinotage kuitenkin hyvin tehty viini.

Alkossa

Last Updated on 16 toukokuun, 2013 by Flavorado

You might also like:

Anima de Raimat Tinto

Flavorado

Salsakastike

Flavorado

Zonnebloem Sauvignon Blanc

Flavorado

Jätä kommentti

FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More