Edulliset viinitHinta-laatuarvioHintakategoriaJuomatTimanttiviiniValkoviinitViini

Bosman Adama

Bosman Adama

Etelä-Afrikasta kajahtaa silloin tällöin erikoisia valkoisia tammipommeja. Bosman Adamaan on lyöty iso osa alueen rypälelajikkeista hyvällä menestyksellä.

Tuoksu vyöryy nenään. Hunajainen ja hedelmäinen nektari on ikäistään kehittyneemmän oloinen. Paketti on silattu reippaalla tammella, joka tuo toffeeta ja jopa hentoa oksidaatiota aromiin.

Kuiva ja keskihapokas viini on hedelmäinen, kuten tuoksu lupaa. Sileä suutuntuma ja pitkä jälkimaku luovat illuusion kalliimmasta ja kellarikypsytetystä viinistä. Adama ei varmasti ole kaikkien makuun, mutta tammen ystäville erittäin mielenkiintoinen tuttavuus. Laita ronskia lautaselle – esimerkiksi grillattua porsaan lihaa.

Alkossa

 

Last Updated on 16 maaliskuun, 2019 by Flavorado

You might also like:

Piccini 1882 Extra Dry

Flavorado

Domaine Houchart Rosé

Flavorado

Laroche Chablis La Jouchère

Flavorado

Jätä kommentti

FI: Tykkäämme kekseistä ja viinistä. Edellytämme että olet riittävän vanha nauttimaan alkoholista maassasi. Emme kerää henkilötietoja. Tämän ilmaisen sivuston toiminta sekä mainostulot vaativat muutaman keksin sallimisen. Toivottavasti ok? EN: We like cookies and wine. We require you to be old enough to enjoy alcohol in your country. We do not collect any personal data. The functions and advertising revenue of this fee magazine requires a few cookies to be allowed. We hope it's ok? Accept / Hyväksy Lue lisää / Read More